SAĞLIK Haber Girişi : 16 Temmuz 2009 19:20

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Türkiye 2.sine Tebrik

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Türkiye 2.sine Tebrik

Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zahide Keskin, Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) 2. oldu. Ek Puanlı Sözel Bölümde aldığı 397.977 puanla Türkiye 2.'si olan Zahide Keskin, büyük bir başarıya imza attı.

Diyanet-Sen Rize Şubesinde düzenlenen törene Diyanet-Sen Rize Şube Başkanı Recep Şafak,Diyanet-Sen Rize Şubesi Genel Sekreteri Abdurrahman Karal, Diyanet-Sen Rize Şubesi Mali Sekreteri Abdullah Dokumacı , Diyanet-Sen Rize Şubesi  Eğitim Sekreteri Harun Güney,Diyanet-Sen Güneysu Temsilcisi Galip Gündoğar,Diyanet-Sen Rize Kadın Kolları Temsilcisi Tuğba Küçükvar,Büro Memur-Sen İl Başkanı Engin Kocabey,Bembir-Sen Rize Temsilcisi Resul Usta ve çok sayıda Diyanet-Sen üyeleri katıldı.

Düzenlenen törende bir açıklama yapan Rize Diyanet-Sen Şubesi Başkanı Recep Şafak  ??İmam hatip camiasından ve Personelimizden Camiönü Mah.Müezzin Kayyımı Ahmet Keskin'in kızı  Zahide Keskin'in 2009 ÖSS Türkiye 2.si olması münasebeti ile Sendikamızda Zahide kardeşimizin sevincini,gururunu kendisi ile paylaşmak istedik.
 
İlimizde etkili ve yetkili kurum ve kuruşların Türkiye 2.si olan bu kardeşimizi yalnız bırakmayacağını ümit ediyoruz.Üniversite hayatında iş adamlarımızın desteklerini esirgemeyeceğini düşünüyoruz.

Bu nedenle bu kısa törenin de bir çağrı,bir davet niteliği taşıdığını düşünüyor,tekrar kardeşimizi tebrik ediyoruz.??dedi