SAĞLIK Haber Girişi : 08 Şubat 2010 21:59

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Ahmet Yıldıza Hatim

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Ahmet Yıldıza Hatim
Kısa bir zaman önce hayata gözlerini yuman düşünce, aksiyon, fikir ve dava adamı Diyanet-Sen Genel Başkanı Av. Ahmet YILDIZ için Diyanet-Sen Rize Şubesinde bir hatim ve anma programı düzenlendi.
 
Programa Rize İl Müftüsü İlyas SERENLİ, Trabzon-Düzköy Müftüsü Ramazan TOPCAN, Çayeli Müftüsü Mehmet CEYLAN, Pazar Müftüsü Kemalettin AKSOY, Güneysu Müftüsü Muhammet YILDIZ, Diyanet –Sen Rize Kurucu Şube Başkanı Ali GÜNEY, merhum Av.Ahmet YIDIZ’ın Rize İmam-Hatip Lisesinde beraber okuduğu arkadaşları ve kalabalık bir Din Görevlisi topluluğu katıldı.
 
 
Okunan Hatm-i Şerifin ardından Merhum Genel Başkan Ahmet YILDIZ’ın okul arkadaşları beraber geçirdikleri okul hatıralarını anlattılar. Duygusal bir atmosferde gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Trabzon-Düzköy Müftüsü Ramazan TOPCAN ‘’ Merhum Ahmet YILDIZ’la Rize İmam-Hatip Lisesi’nde beraber okuduk. Gayet başarılı bir öğrenciydi. O dönemlerde de teşkilatçılık ruhuna önem verirdi. Aktif ve sosyal olmayı hep benimserdi. Ne kadar sıkıntılı olsa bile yüzünden tebessüm hiç eksik olmazdı. Vefatı bizleri derinden üzmüştür. Allah mekanını cennet etsin.’’ dedi.
 
 
Daha sonra Rize İl Müftüsü İlyas SERENLİ yaptığı konuşmada ‘’ Geçtiğimiz haftalarda aramızdan ayrılan Merhum Ahmet YILDIZ’a Allah’tan rahmet diliyor, Diyanet-Sen camiasına ve bütün teşkilat mensuplarımıza başsağlığı diliyorum’’ dedi. Ardından İl Müftüsü İlyas SERENLİ tarafından Hatim duası yapılarak ikramlarda bulunuldu.