GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ağustos 2015 16:07

Değdi mi hiç astsubayım?

Değdi mi hiç astsubayım?
Hafta başında Horasan'da aracıyla seyrederken, aracının arızalanması sonucu PKK saldırısına uğradığı iddiasıyla yaralanan astsubay üstçavuş Nazım Altun haberini herkes biliyor.
Hafta başında Horasan'da aracıyla seyrederken, aracının arızalanması sonucu PKK saldırısına uğradığı iddiasıyla yaralanan astsubay üstçavuş Nazım Altun haberini herkes biliyor. İlk bakışta, astsubay Altun'un uğradığı o saldırı, tıpkı Kağızman'da şehit düşen kahraman binbaşı Arslan Kulaksız olayı gibiydi... Ne var ki kısa sürede gerçek ortaya çıktı. Astsubayımız, kaza ile kendisini yaralamış olmasına rağmen, niye yaptıysa yaptı bu üzücü olayı "PKK saldırısı" diye beyan etti. Şimdi o astsubayımıza tek bir soru soruyoruz: Değdi mi? İnsan kaza ile kendini yaralayabilir; bu, ne ayıptır, ne de günah... Unutmayalım ki kahraman olmanın yolu, hiç bir zaman yalan ve sahtecilikten geçmemiştir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.