GÜNDEM Haber Girişi : 21 Nisan 2016 13:08

DAGC'nin ödülleri sahiplerini buldu

DAGC'nin ödülleri sahiplerini buldu
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından düzenlenen 'Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Gazetemiz adına Cem Bakırcı, Ömer Karataş'ta ödül almaya hak kazandı.
'YILIN Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda jüri, Erzurum ve bölge illerinden yarışmaya katılan gazetecilerin eserlerini değerlendirdi. Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada jüri iki gün süren çalışması sonucu 124 eseri değerlendirdi. Jüri verilen ödüllere uzun yıllar gazetecilik mesleğini Erzurum'da sürdüren ve yaşamını kaybeden gazetecilerin isimlerini kategorilere verdi.
Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Durdemir Bilirdönmez Haber Dalı'nda:  'Çenç Vurgunu' Haberi ile Cem Bakırcı, Galip Tutar Sayfa Düzeni'nde ise Ömer Karataş ödüle layık görüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.