SPOR Haber Girişi : 25 Kasım 2019 10:42

Dadaş son dakikada güldü

Dadaş son dakikada güldü
TFF 1. Lig'in 12. haftasında BB Erzurumspor, Eskişehirspor'u deplasmanda 90+3’te bulduğu golle yenerek altın değerinde üç puanın sahibi oldu.
TFF 1. Lig'in 12. haftasında BB Erzurumspor Yeni Eskişehir Stadyumu'nda Eskişehirspor'a konuk oldu. Karşılaşma, Dadaşlar'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.  
Mücadelenin ilk golü dakikalar 3'ü gösterdiğinde geldi. Jesse Sekidika, Ibrahim Sissoko'nun asistinde golü Erzurumspor ağlarına gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi. Erzurumspor ise karşılığı 8. dakikada verdi. Emrah Başsan, Gabriel Obertan'ın pasında Eskişehirspor ağlarını havalandırdı ve skor 1-1 oldu.  
Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan ve sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi adeta ablukaya alan mavi-beyazlı ekip, son dakikada güldü. Dadaşlar'a galibiyeti ve üç puanı getiren gol 90+3. dakikada Jugurtha Hamroun'dan geldi. Erzurumspor bu golle skoru 2-1'e taşıdı ve tabelayı belirledi.
Maç sonunda Eskişehirspor, 1 puanda kalarak ligde son sırada kaldı. Erzurumspor ise puanını 21'e çıkartarak, zirveye ortak oldu. Erzurumspor önümüzdeki hafta evinde Osmanlıspor'u konuk edecek.
Zor bir maç olduğunu ifade eden Teknik Direktör Erkan Sözeri, son dakikalarda attıkları golle 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 
"Bu 3 puanın değeri daha sonra anlaşılacak" diyen Sözeri, "Öncelikle çok iyi bir takımla oynadık. Son iki maçı kazandılar. Bunu biliyorduk. Formda bir takım. Büyük sorunlar olmasına rağmen bu mücadeleleri takdire şayan. Kendimize gelince oyuncularımı kutluyorum. Belki de sezonun en iyi mücadelelerden biri. Maçın sonuna kadar 3 puan isteyen bizdik. Genelde oyunun hakimi bizdik. Çok istediğimiz 3 puanı son dakikada da olsa aldığımız için mutluyuz. Yaptığımız değişiklikler meyvesini verdi. Güzel bir 3 puan. Camiaya ve Erzurum şehrine hayırlı olsun. Maçlarımız hep zor olacak. Bu 3 puanın değeri daha sonra anlaşılacak" şeklinde konuştu. Pote'nin ceza sahası içinde elle dokunduğu gerekçesiyle iptal edilen gole de değinen Sözeri, pozisyonun temiz olduğunu öne sürerek maçın hakemine kızmadığını belirtti. Süper Lig'de hakemlerin VAR uygulamasına rağmen bu hataları yaptığını söyleyen Erkan Sözeri, "Bir pozisyon var. Çok el gibi gözüküyor. Hakemi suçlamayacağım. Bir üst ligde VAR uygulamasına rağmen hata yapıyorlar. Burada VAR da yok. Maçın hakemine suç bulmuyorum. Gelecek vaat eden bir hakem. Çok güzel bir maç yönetti. Yolu açık olsun" ifadeleri kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.