GÜNDEM Haber Girişi : 04 Haziran 2018 10:05

Cumhurdan tam destek

Cumhurdan tam destek
Ne ramazan ne de yağmur hızlarını kesiyor. AK Parti ve MHP'den adam adama markaj...
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partilerin siyasi çalışmalarının da temposu arttı. Erzurum'da 7/24 esasına göre çalışan AK Parti ve MHP neredeyse ayak basmadıkları köy ve mahalle bırakmadı.
Her yerde onlar var
Seçimlerin en iddialı iki partisi AK Parti ve MHP kurdukları Cumhur İttifakı'nın da oluşturduğu olumlu havayla, 24 Haziran'a doludizgin gidiyor. Başta Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ olmak üzere, bir yanda tam kadro AK Partili adaylar ve il teşkilatı koşturuyor, diğer yanda ise MHP'de milletvekili Kamil Aydın, milletvekili adayları Şimşek Akpınar ve Adem Yurdigül gibi isimler inanılmaz bir çaba harcıyor.
Erzurum işin rengini belli etti
2002 yılından itibaren girdiği her seçim ve referandumdan birincilikle çıkan AK Parti, 24 Haziran'ı da aynı şekilde noktalamak istiyor. Kamuoyu araş- tırmalarına göre, AK Parti bu seçimlerin de uzak ara galibi görünüyor. Bunun en somut örneği ise, Erdo- ğan'ın seçim startını verdiği Erzurum mitingi oldu. MHP'lilerin de destekledikleri bu mitingden sonra, şehir genelinde Cumhur İttifakına olan desteğin çok daha arttığı gözlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.