POLİTİKA Haber Girişi : 11 Şubat 2019 14:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sırada temizlik ürünleri var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sırada temizlik ürünleri var'
Ankara Keçiören'deki toplu açılış töreninde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fiyatlar yarı yarıya indi' deyip bir müjde daha verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu ve vatandaşa bir müjde daha verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sebze-meyve terörü estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Birçok noktada ucuz sebze, meyve satışına başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş durumda. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar başlıklar;

MEYVE-SEBZE FİYATLARINDAKİ TERÖRE DUR DİYORUZ

Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başladı. Patlican, domates patates...Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cüdi'de inlerine girdiysek şimdi gıda terörü estirenlerin de inlerine giriyoruz.Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Semt pazarları, tanzim satış nuktaları kurarak bugün itibarıyla ucuz ürünü satmaya başladık. Ankara'da bu çalışmalar başladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. 

SIRADA TEMİZLİK MALZEMELERİ VAR

Bununla kalmayacağız. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. (iha)

Etiketler : tayyiperdoğan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.