SPOR Haber Girişi : 28 Temmuz 2015 12:57

COŞKUN VE TOPÇU'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

COŞKUN VE TOPÇU'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün spor tesislerinin kapılarını Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)'nun etkinliklerine ve faaliyetlerine açması karşılıksız kalmadı. TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile BB Erzurumspor alt yapı ve TFF Futbol Köyü Antrenörü Alpaslan Topçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'i ziyaret ederek TFF'nin organizasyon ve faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, kendilerine her zaman Erzurum GHSİM'nin yardımcı olduğunu ve tesislerinin kapılarını kendilerine açtığını belirterek, "Eğer biz bugün TFF'nin bir çok kurs, etkinlik ve güncelleme kurslarını Erzurum'a vermesini sağlıyorsak bunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün de katkıları var. Çünkü biz onların bize destek vermesi ve tesis imkanı sağlaması nedeniyle faaliyetlerimizi yapma şansı buluyoruz" dedi.
TÜRKİYE, HIRVATİSTAN MAÇI ERZURUM'DA
TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, 17 Eylül'de Türkiye Bayan A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Grup Eleme İlk Maçında Hırvatistan ile karşılaşacağını ve bunu müsabakanın Erzurum'da oynanacağının altını çizerek, Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak olan maça şimdiden tüm Erzurum halkını davet etti. GHSİM'nin Stadı en iyi şekilde dev maça hazırlayacağını belirten Coşkun, "Sağ olsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile şube müdürlerimiz ve ilçe müdürlerimiz şu ana kadar bütün isteklerimizi yerine getirdiler. Her zaman tesislerini bizim organizasyonlarımız için seferber ettiler. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Burada kurumların dayanışmasını en güzel şekilde görüyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tesisleri olmasa ve bize imkan tanımasa bizim buraya faaliyet almamız imkansız olur. Bu nedenlerden ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ve tüm GHSİM yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.
BİZ SPOR VE GENÇLİK İÇİN VARIZ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Antrenör Alpaslan Topçu'nun ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, kendilerinin kurum olarak sporun ve gençliğin hizmetinde olduğunu söyledi. Taşkesenligil, "Şehirde Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde spora ve gençliğe hizmet eden bir kurumuz. Her geçen gün bir spor tesisini ve gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. İmkanlarımızdan gençlerin faydalanmalarını sağlıyoruz. TFF'nin Futbol Köyü Projesini, UEFA Antrenör ve Pro Güncelleme Kurslarını ilimizde düzenlemesinin de gururunu yaşıyoruz" dedi. Taşkesenligil, Türkiye, Hırvatistan bayan milli takımlarının Erzurum'da yapacağı maç içinde şimdiden hazırlıkları yaptıklarını ve stadın mükemmel bir şekilde zorlu müsabakaya hazır olacağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.