SİYASET Haber Girişi : 03 Ekim 2017 15:22

Coşkun; "2019 seçimleri tüm ümmetin seçimi olacak"

Coşkun;
Adalet ve Kalkınma Partisi Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, yeni yönetimi ile birlikte 2019 yılında yapılacak olan seçim çalışmalarına daha şimdiden start verdi.
İlk olarak Dadaşkent semtinde cadde esnafı ve vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Coşkun, adım adım hemen her yerde 2019 seçimlerinin önemini anlatıyor. İslam coğrafyasında yaşanılan ve gün geçtikçe artan şiddet ve soykırım olaylarına atıfta bulunan Coşkun, Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın mazlumların sesi olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, her fırsatta dünya beşten büyüktür diyerek zalimlerin hesap sorduğunu dile getiren Coşkun, "Herkes şunu bilmelidir ki Dünya üzerindeki 1,5 milyar Müslüman birlik olmadığı müddetçe bu menfi hadiselerin, zulümlerin, savaşların izleyerek bitirilmesi hayaldir. Son yüz yılda İslam'ın savunuculuğunu yapan zulümlere ayak oyunlarına dur diyen ses bu kadar çıkan bir lider daha gelmedi. Ne derseniz deyin şu an ümmet ile küffarın savaşındayız. Başkomutanımızın arkasından yürüyüp haksızlıklara boyun eğmeyip gerçek dünya barışını sağlamalıyız" dedi.
Cumhurbaşkanımız Erzurum'a ayrı bir değer veriyor
Hafta sonu Erzurum'a gelerek yeni yapılan alışveriş merkezi açılışı ve AK Parti İl Divan Kurulu Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretini değerlendiren AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için Erzurum büyük önem arz ediyor. Her fırsatta her konuşmasında Erzurum'un Türkiye'nin varlık mücadelesinde hep ön safta yer aldığını anlatıyor. Erzurum'a yapılan kamu yatırımlarında Cumhurbaşkanımızın verdiği önemi görmek mümkün. 2026 Kış Olimpiyatları için bile Erzurum'u düşünmektedir. Bundan önce de Erzurum'un kış turizmi kenti ünvanı Cumhurbaşkanımızın çabalarıyla gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu.
Vatandaşımızın destekleri artarak büyüyor
Son yapılan seçimlerde Aziziye ilçesinin yüzde 83 oranında AK Partiye desteği olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Ensar Coşkun, "İlçede esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız mülakatlarda Cumhurbaşkanımız liderimiz Erdoğan'a diğer partilerden bile büyük teveccüh görüyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan başta 15 Temmuz darbe girişimi gezi olayları ve 17 25 Aralık olayları sonrasında halkın ayrışmak yerine daha da kenetlendiğini müşahede ediyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Tam bağımsızlık için gerektiğinde tankın altına başını koyan tüm fedakarlığı gösteren milletimiz var. Her yerde Erdoğan için dualar edilip 'Ömründen ömür vermek isteyenler var'. Böylesi bir durumda biz sorumluluğumuzun daha büyük olduğunun farkına varıyoruz" dedi.
Etiketler : aziziye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.