ERZURUM Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 12:42

ÇOMOĞLU DERNEĞİ'NDEN, BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET

ÇOMOĞLU DERNEĞİ'NDEN, BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET
Aşkale Çomoğlu Derneği yönetimi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Aşkale Çomoğlu Derneği yönetimi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. 
Aşkale Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı ve Yardımcısı Harun Çomaklı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret ederek, 11 Temmuz tarihinde, Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan aile mensuplarının yer alacağı iftar programına davet etti.
Sivil toplum kuruluşlarının toplumun en önemli dinamiği olduğunu belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sözlerine şöyle devam etti:" Aynı paydada birleşmek, aynı hedefin arkasında yürümek ve engelleri birlikten doğan güç ile bertaraf edebilmenin adıdır dernekleşmek. Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de her geçen gün sivil toplum kuruluşlarımızın sayısı artıyor. Bu durum bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çünkü; dernekleşmenin ve derneklerin olduğu yerde birlik ve beraberlik olacaktır. ''
Türkiye'nin farklı bölgesinde yaşayan dernek mensuplarının aynı iftar sofrasında bir araya gelerek, oruçlarını açacaklarının örnek bir durum olduğunun altını çizen Başkan Sekmen, organizasyonu yapan Çomoğlu Derneği yönetimini tebrik etti.
Derneklerini kurdukları ilk günden itibaren, önceliklerinin aile mensuplarını bir araya toplayarak, aynı hedef ardında birleştirmek olduğu ifade eden Çomoğlu Derneği Başkan Yavuz Çomaklı," Türkiye genelinde yaşayan 8 bin aile mensubunun olduğu bir derneği temsil ediyoruz. Bu sene Erzurum'da gerçekleştireceğimiz iftar programının benzerini Rize Çayeli'nde organize etmiştik. Bu sene de yoğun bir katılımla programımızı gerçekleştireceğiz. Sivil toplum kuruluşlarına verdiği önem ve değerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyorum." dedi.
Ziyaret sırasında hazırda bulunan Çomoğlu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çomaklı, dernek faaliyetleri kapsamında aileleri bir araya getirerek, özellikle yeni nesli kaynaştırma noktasında önemli mesafe katettiklerini anlattı ve Başkan Sekmen'in her zaman toplum her kesimine yakın olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarına yakınlığından dolayı teşekkür etti.
Ziyaret, birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.