SPOR Haber Girişi : 20 Eylül 2013 08:38

Çintimar: Bütün zorlukları aşacağız

Çintimar: Bütün zorlukları aşacağız

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı için aday olan Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, “Kazanan Türk atletizmi olacak. İl Müdürlüğü görevinden istifa etmem söz konusu değil”dedi. 

İl Müdürlüğü görevinden istifa etmem söz konusu değil”dedi. 

Türkiye Atletizm Federasyonu 28 Eylülde olağanüstü genel kurula gidecek. Kongrede Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Ahmet Karadağ, Federasyon başkanı olabilmek için yarışacak. İki adayda dün resmi adaylık başvurusunda bulundu. Mehmet Terzi’nin istifa etmesinin ardından Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu, 28 Eylül’de olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Federasyon başkanlığına aday olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, atletizm sporunun içinden geldiğini ve ekibi ile birlikte bütün zorlukları aşacaklarını ve başarılı olacaklarını söyledi. Buz Hokeyi Federasyon Başkanlığı döneminde de tecrübe kazandığını belirten tecrübeli bürokrat, “Atletizm Federasyonu Başkanlığı için resmen aday oldum. Seçimde rakibimiz olan Ahmet Karadağ ile yarışacağız. Kim kazanırsa kazansın, inanıyorum ki, kazanan Türk atletizmi olacak”dedi.

İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı’na aday olan Fatih Çintimar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden istifa etmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Türkiye Atletizm Federasyonu da Resmi İnternet Sitesi’nden önce Fatih Çintimar’ın görevinden istifa ederek Federasyon Başkanlığı için aday olduğunu belirtmiş, ancak daha sonra düzeltme yaparak, Fatih Çintimar için “Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine devam eden Fatih Çintimar, Federasyon Başkanlığı için resmen aday olmuştur” denildi.

Federasyon Başkanlığı için resmi adaylık başvurusunu yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın, yarın aynı zamanda atletizm olimpik merkezi ilan edilen memleketi Erzurum’da bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Palandöken