GENEL Haber Girişi : 18 Mart 2019 10:07

CHP ve İP'te mızrak artık çuvala sığmıyor!

CHP ve İP'te mızrak artık  çuvala sığmıyor!
Onlar inkâr ettikçe HDP gerçekleri açıklıyor. Gelinen bu durum, Millet İttifakı'nın tabanında kazanları kaynatmaya başladı bile...
Sular ısınmaya başladı!
Hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, hem de İP Genel Başkanı Meral Akşenir'in her fırsatta ısrarla reddettikleri, Millet İttifakı'nın HDP ortaklığı, artık öyle aleni bir hal aldı ki, ortaya çıkan kirli pazarlık, her iki partinin de tabanında isyana yol açtı.
Pandora’nın kutusu açıldı!
Bir çok parti yetkilisinin yanı sıra, son olarak da HDP Eş Başkanı Sezai Temelli, tevil götürmez bir açıklıkla, Millet İttifakı ile ortak olduklarını dolayısıyla bu ortaklığın gereği olarak CHP'li, İP'li ve SP'li adayları destekleyip oy vereceklerini söyledi.
Neyi savunuyorlardı, ne yapıyorlar!
Cumhuriyet ilkelerini ve Atatürk'ü savunan 
CHP'nin terör destekçisi HDP ile seçim ortaklığı, şu ana kadar sesini çıkarmayan Türk milliyetçili- ğini savunan İP'in içine sinmişe benziyor! Aynı çeliş- kili durum muhafazakar zeminde siyaset yaptığını iddia eden SAADET için de geçerli. Ancak bu manzara üç partinin tabanını da ciddi biçimde rahatsız ediyor. 
Haşim NURGAZİ - Palandöken




Etiketler : Haşim Nurgazi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.