SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 15:35

Cemal Şengel, en favori aday adayı... İYİ Parti'de aday adayları için "temayül" yoklaması

Cemal Şengel, en favori aday adayı...  İYİ Parti'de aday adayları için
24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimlerin iddialı partilerinden biri olan İYİ Parti, yarın Erzurum'da vekil aday adayları için temayül yoklaması yapacak.

Palandöken gazetesi

Çok sayıda tanınmış ismin aday adaylığı için başvuruda bulunduğu İYİ Parti il başkanlığı, bu temayül yoklamasında halkın nabzını tutacak ve buradan çıkacak sonucu parti genel merkezine bildirecek.

CEMAL ŞENGEL'E BÜYÜK TECECCÜH

İYİ Parti vekil aday adayı işadamı Cemal Şengel, seçim takvimi belli olur olmaz sahaya indi ve İYİ Parti saflarında, aday adayı gibi değil de sanki adaymış gibi yoğun bir çalışmaya koyuldu. Gittiği her yerde vatandaşın sıcak ilgisi ile karşılanan tanınmış işadamı, daha şimdiden halkın gönlünde taht kurdu.

Küçük yaşlarda atıldığı ticaret hayatında onlarca önemli projeye imza atan ve yaptığı eserlerle hem devletten hem de kamuoyundan hep takdir toplayan Şengel, esnafla arasında sarsılmaz bir gönül bağı olduğunu söyledi.

Uzun yıllar Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği başkanlığı da yapan Cemal Şengel, bu sayede de üretici ve ihracatçılarla da samimi bir dostluğa sahip. Erzurum'da ayak basmadığım bir karış toprak yoktur diyen Şengel, kim ne yer ne içer, kimin ne derdi var, kim hangi işle meşguldür, kim bu şehir için nasıl çırpınıp durur bilirim. Bu sebepledir ki aday adaylığım halkımız nezdinde ciddi bir karşılık buldu. Çünkü onlar da beni iyi tanır. Bilirler ki günün hangi saati olursa olsun bir dertleri olduğunda kapımı rahatlıkla çalabilirler. Şayet partim de halkımızın bu teveccühüne mukabele eder beni aday gösterirse, kimse bu tercihinden ötürü pişmanlık duymaz. Çünkü bizim bütün meselemiz, ülkemizin selameti, milletimizin huzuru ve elbette her şeyin en iyisine layık olan güzel Erzurum'umuzun iyi yerlerde olmasını görmek ve bu uğurda bir katkı vermektir diyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.