EKONOMİ Haber Girişi : 31 Ocak 2018 13:58

Cazibe Merkezleri Programı ile Rekabetçi Sektörler Programı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Cazibe Merkezleri Programı ile Rekabetçi Sektörler Programı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı
Cazibe Merkezleri Programı ile Rekabetçi Sektörler Programı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya; KUDAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji uzmanları tarafından Bakanlar Kurulu kararıyla açıklanan “Cazibe Merkezleri Programı”nın yanı sıra, 2018 yılı içerisinde proje teklif çağrısına çıkılması öngörülen “Rekabetçi Sektörler Programı” hakkında katılımcılara üç ayrı bilgilendirme sunumu yapıldı.
Programlara ilişkin genel bir değerlendirmenin de yapıldığı toplantı kapsamında alınan kararla, Erzurum ili için Rekabetçi Sektörler Programına sunulması planlanan projeler için Atatürk Üniversitesi’ne proje yazımı konusunda teknik danışmanlık, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na ise genel koordinasyon görevi verildi.(iha)
Etiketler : cazibe
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.