SPOR Haber Girişi : 18 Temmuz 2018 13:07

Büyükşehir’in yetenek avcıları yeni yıldızları keşfediyor

Büyükşehir’in yetenek avcıları yeni yıldızları keşfediyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulları’nda yetenek avcıları yeni yıldızları keşfediyor.
Alanında uzman olan 30 antrenörden oluşan Büyükşehir’in spor ekibi, futbol, basketbol, yüzme, voleybol, tenis, karate, jimnastik, golf, masa tenisi, kano, bisiklet, okçuluk, güreş, kick boks ve buz pateni branşlarına katılan 5 bin öğrencinin sportif beceri ve yeteneklerini test ediyor. 
7-14 yaş aralığındaki çocukları yakın markaja alan antrenörler, yardımcı uzmanlarla birlikte yetenekli öğrencilerin ebeveynleriyle görüşerek gerekli izin alındıktan sonra öğrencileri spor kulüplerine yönlendiriyor. 
Yetkililer, “Yaz Spor Okulları’nda alanında yetkin olan spor uzmanları 5000 genç içerisinde sportif becerisi yüksek olan öğrencileri tespit ediyor. Ebeveynlerle yapılan görüşme sonunda gerekli izin alındıktan sonra yetenekli çocuklar spor kulüplerine yönlendiriliyor. Futbol, basketbol, yüzme, voleybol, tenis, karate, jimnastik, golf, masa tenisi, kano, bisiklet, okçuluk, güreş, kick boks ve buz pateni branşlarında başarı olan yeni yeteneklerin keşfedildiği uygulama 4 yıldır devam ediyor. Söz konusu uygulamayla kentteki sportif altyapıya da katkıda bulunuyoruz” dedi. (iha) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.