SPOR Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 15:03

BÜYÜKŞEHİR DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ SÖNMEZ'İ ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

BÜYÜKŞEHİR DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ SÖNMEZ'İ ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Mehmet Akif Sönmez ve antrenörü İsmail Hakkı Özkan'ı altınla ödüllendirdi.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda Dünya Üçüncüsü olan milli sporcu Mehmet Akif Sönmez ve antrenörü İsmail Hakkı Özkan'ı altınla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, İran'ın başkenti Tahran'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda 42 kiloda serbest ve grekoromen stilde dünya üçüncüsü olarak iki madalya alan genç sporcu Sönmez'i elde ettiği dereceden ötürü kutladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün güreşçisi Mehmet Akif Sönmez ve antrenör İsmail Hakkı Özkan'ı elde edilen dereceden ötürü tebrik eden Genel Sekreter Kiremitci, "Erzurum, Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte güreşte altın dönemini yaşıyor. 2 yılda ata sporumuzun gelişmesi için uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Güreşte altyapının daha iyi bir konuma ulaşması için yaz spor okullarımızda bu spor branşına büyük bir ehemmiyet veriyoruz. Genç sporcumuzu aldığı bu güzel dereceden ötürü kutluyorum" dedi. Kiremitci daha sonra Dünya Üçüncüsü Sönmez ve antrenörü Özkan'a altın hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.