ERZURUM Haber Girişi : 08 Ekim 2015 09:12

Büyükşehir, öğrenci servislerini denetledi

Büyükşehir, öğrenci servislerini denetledi
Büyükşehir Belediyesi'nin Zabıta ekipleri, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimlerini artırdı.
Büyükşehir Belediyesi'nin Zabıta ekipleri, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimlerini artırdı. Eğitim sistemindeki ulaşım hizmetlerinin daha kaliteli bir şekilde sağlanması amacıyla şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bölgelere konuşlanan Büyükşehir'in Zabıtaları, güvenlik başta olmak üzere servis aracı içerisindeki ekipmanlar, emniyet kemeri, otomatik kapı, uyarı ışıkları, servis aracının ruhsat ve evraklarının tam olup olmadığını inceledi. Yıldızkent, Yenişehir, Hilalkent ve Şükrü Paşa bölgelerinde 4 ayrı Zabıta ekibinin yaptığı uygulamada, 230 okul servis aracı denetimden geçirildi. Yapılan denetim ve kontrollerde ulaşım ve yolcu güvenliğini tehlikeye sokan 17 araç, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince trafikten men edildi. Bu arada trafik güvenliği konusunda eksik evrakları bulunan okul servis araçlarına cezai işlem uygulandı.
Etiketler : servis
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.