SPOR Haber Girişi : 27 Şubat 2014 11:46

Bulutlar, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Bulutlar, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Palandöken Belediye Meclisinin daha önce aldığı karar gereğince Palandöken belediyesi Spor Kulübünü sporcuları çeşitli branşlar da, Türkiye ve Dünya çapında başarı gösterenlere Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından altınla ödüllendirdi. Palandöken’de 2014 yılı için de yurt içi ve yurt dışında çeşitli dallarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle altın ve çeşitli ödüller verdi.

Palandöken Belediyesi tarafın dan yeni hizmete sunulan Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonun da gerçekleştirilen ödül törenine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkan’ı Zafer Bülent Engin, Başkan Yardımcısı Necdet Aydın ile birlikte derece alan sporcular ve antrenörler katıldı. Ödül töreni öncesi açılış konuşmasını yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ‘Belediye Meclisimizin aldığı en güzel kararlarından biride başarıya ödül vermekti. Bu karara imza atan Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz de sporcularımıza destek olmaya çalışıyoruz’ dedi.

Palandöken Belediyesi dünya kış sporları ve Kış Turizm merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Bulutlar, ‘Bazı çalışmalarımızın değişme zamanı geldi. Biz bunu 4 yıl önceden görmüştük ve çalışmalarımızı ona göre yaptık. İlçemize olan ilgi her geçen gün artıyor. Palandöken artık adından çok söz edilen, en çok tercih edilen ilçe oldu. Bizde sağlıklı çalışmalar yapıyoruz. İlçemizin adını çeşitli platformlarda duyuran sporcularımıza antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Palandöken Belediyesi Spor Kulübümüzde yaptığımız yeniden yapılandırmayla branş sayısını 12 çıkartırken lisanslı sporcu sayımızın da 900 sporcuya çıkardık. Değişik yerlerde değişik branşlarda ilimizi temsil ediyoruz. Temsilin yanı sıra birçok kupa ve madalya kazanıyoruz. Spor, sanat, kültür ve eğitimde başarılı olmak bizi gururlandırıyor. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. İtalya da yapılan Dünya Kızak yarışmaların da ülkemize ilk defa dünya 3. Olan sporcumuza, Aksaray da yapılan Türkiye Halter Şampiyonasın da Türkiye 2. Olan sporcumuza, Samsun da yapılan Türkiye Boks Şampiyonasın da Türkiye 3. Olan sporcularımıza, hocalarına teşekkür ediyor ve tüm sporcularımıza bundan sonraki müsabakalar da başarılar diliyorum ‘ diye konuştu.