SAĞLIK Haber Girişi : 08 Şubat 2016 09:14

BUHARA HASTANESİ YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR

BUHARA HASTANESİ YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR
24 saat çocuk doktoru HİZMETİ BAŞLADI
Erzurum Özel Buhara Hastanesi branşların da uzman çocuk doktorları tarafından gündüz verdiği poliklinik hizmetini gece de verecek.
Özel Buhara Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada : 
Şubat ayı itibariyle çocuk doktorlarının 24 saat işbaşında olacakları açıklandı. Hastaneye gelen çocuk hastalara alanında uzman üç çocuk doktoruyla tedavi hizmeti sunan Özel Buhara Hastanesi yoğunluk ve talebin çok olması dolayısıyla hasta memnuniyetini daha da üst seviyeye çıkarmak amacıyla   hastanede  görev yapan çocuk doktorlarına yeni mesai düzenlemesi yaptı.Özel Buhara Hastanesi'nde  görev yapan  çocuk doktorları;  Uzman.Dr.Belkıs Aygün ,Uzman Dr.İbrahim Yılmaz,Uzman Dr.Salih Aydemir gece sabaha kadar vardiyalı olarak poliklinikte  çocuk hastalara bakacaklar.Bu uygulamayla birlikte özellikle gündüz çalışan anne ve  babalar işten çıktıktan sonra   gece her saatte  çocuğunu Buhara Hastanesi'ne getirebilme imkanı kavuşacak.

Branşlarında tecrübeli üç yeni doktor buhara ailesine katıldı

Özel Buhara Hastanesi branşlarında uzman iki kadın doğum doktorunu ve bir kulak buran boğaz doktorunu kadrosuna kattı.
Özel Buhara Hastanesi branşlarında uzman   iki kadın doğum  doktorunu  ve  bir kulak buran boğaz doktorunu  kadrosuna kattı. 
Hastane kadın doğum hastalıklarında Operatör Dr.Fatma Aydın ve Operatör Dr.Hümeyra Çanakçı ile kulak burun  boğaz  hastalıklarında  ise Operatör Dr.Atilla Ertaş ile  kadrosunu daha da güçlendirdi.
Özel Buhara Hastanesi, Erzurum başta olmak üzere tüm doğu bölgesinde verdikleri etkili teşhis ve tedaviyle takdir toplayan  bu üç  tecrübeli  doktoru  kadrosuna katarak  kaliteli  hizmetini daha da yükseltti.



Etiketler : buhara
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.