EKONOMİ Haber Girişi : 05 Şubat 2018 12:31

Bu yolda mola yok

Bu yolda mola yok
Zeytin Dalı Harekâtı'nın iş dünyası tarafından desteklendiğini söyleyen ETSO ve Erçimsan Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, güven ve istikrarın ekonomideki öneminin altını çizdi.
Zeytin Dalı Harekâtı'nın iş dünyası tarafından desteklendiğini söyleyen Erzurum Ticaret Odası (ETSO) ve Erçimsan Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, güven ve istikrarın ekonomideki öneminin altını çizerek, "ülke ve gelecek için herkes üzerine düşeni yapmalı, biz kendi alanımızda ve yolumuzda mola vermeden yürümeye devam ediyoruz" dedi.
26 yıl önce Erzurum'da temeli atılan ve her geçen gün büyüyerek ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunan Erçimsan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, inançlı ve sağlam adımlarla çıktıkları  yolda engel tanımadan ve yorulmadan çalışmalarına devam ettiklerini, söyleyerek " sadece Erzurum'da değil, çevre illerde de yatırımlarımızı artırarak ekonomiye ve istihdama kattığımız katkının haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz," dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.