GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2016 12:03

Bu mekan birçok ünlüyü konuk etti

Bu mekan birçok ünlüyü konuk etti
Ramazan bereketiyle, lezzetiyle geldi. Emir Şeyh Köfte zengin çeşitli Ramazan menüleriyle sizleri bekliyor.
Ramazan bereketiyle, lezzetiyle geldi. Bu Ramazan'da da Erzurum'da lezzetin adresi değişmedi. Emir Şeyh Köfte zengin çeşitli Ramazan menüleriyle sizleri bekliyor. Kaliteli servisi, samimi atmosferi ve mutfağın enfes lezzetleriyle konuklarına ayrıcalıklı bir hizmet sunan Emirşeyh Köfte  menüsüyle, evinizde özenle hazırladığınız iftar sofralarını aratmıyor.



Ferah ve nezih  bir ortamda iftarın keyfini doyasıya yaşamak , sevdiklerinizle beraber Ramazan ayının en coşkulu zaman dilimi olan iftar saatine keyif ve lezzet katmak istiyorsanız adres Emir Şeyh Köftecisi.



Yıllardır Erzurum halkının yediden yetmişe vazgeçilmez mekânlarından biri olan Emir Şeyh Köfte bu Ramazan'da damak tadına önem verenlerin iftarda tercihi oldu.Aileleriyle birlikte geniş ferah  ve hijyenik bir mekanda  iftar etmek isteyen vatandaşlar Emir Şeyh'i tercih ediyor. Et ürünleri Emir Şeyh Çiftliklerinde temin edilen ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan   doğal lezzeti ile Emir Şey Köfte iftarda müşterilerine tarifsiz bir lezzet sunuyor.



RAMAZAN COŞKUSUNU EMİR ŞEYH'TE 
YAŞAMAK İÇİN BİRÇOK SEBEBİNİZ VAR!
BU TARİHİ MEKâNA KİMLER 
GELİP EŞSİZ LEZZETİ TATMADI Kİ
Nedim Bayram'ın 60 yıl önce seyyar arabada başlattığı Köfte Lezzeti  üç oğlu tarafından önce Erzurum'a  daha sonra tüm Türkiye ile birlikte dünyaya  tanıtıldı. Ednan Bayram, Erkan Bayram, Emir Bayram kardeşler baba mesleği olan  bu lezzeti yıllar sonrada devam ettirdiler.
Bu tarihi mekana kimler gelip eşsiz lezzeti tatmadı ki. Devletin en üst kademesi, spor, sanat camiası , yerli ve yabancı turistler.Kısaca yolu Erzurum'dan geçen herkesin uğrak yeri olan eşsiz lezzet Emirşeyh Köfte Ramazan'da yine vatandaşların iftarda ilk tercihi oldu. Dadaşlar diyarına yaz kış her mevsim gelen misafirler Emirşey Köftesini tatmadan gitmedi.
Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, bakanlar millet vekilleri., sanatçılar , yazarlar ,spor camiası bu tadına doyulmaz lezzeti attı.



Emirşeyh Köfte işletme sahibi Erkan Bayram,  yıllar önce babamız Nedim Bayram'ın seyyar araba ile başlattığı bu muazzam lezzeti Erzurum ile birlikte tüm dünyaya tanıtmanın mutluğunu yaşıyoruz,diye konuştu.
Erkan Bayram, iftar menümüzde; Cağ Kebap,  Ayran aşı,  Antep, Adana Kebap , Tavuk Şiş  ve eşsiz lezzet Emirşeyh special şiş köfte  yer alıyor.Yemeklerle birlikte acılı ezme, yoğut, çoban salata ikram edilirken.Tatlı olarak  Pekmezli Baklava,Sütlaç,Kadayıf Dolması yer alıyor.Ayrıca soğuk sıcak içeceklerde isteğe göre veriliyor, dedi.
Tüm Erzurum halkını baba yadigarı tarihi mekanımız da eşsiz lezzetlerimizi tatmaları ve nezih, hijyenik bir ortam da iftar etmeleri için Emirşeyh Köfte'ye bekliyoruz diyen Erkan Bayram;Ramazan ayı boyunca toplu iftar yemekleri vermek isteyen veya aileleriyle birlikte serin güzel bir mekanda iftar etmek isteyen müşterilerinin telefonla rezervasyon yaptırabilirler dedi.



İSTANBUL'DA DA  RAMAZAN'DA 
LEZZET DEVAM EDİYOR
İstanbul Maltepe'de Emirşeyh Köfte ? Baklava adıyla  Erzurumsporun emektar futbolcusu Kürşat Karakaş ile  Erkan Bayram'la ortak olarak bir yıl önce Maltepe Park Carrefour AVM yanında Ofisim İstanbul girişinde hizmete açılmıştı.
Adını bulunduğu semtten alarak 2004 yılın da marka tescili onaylanmış EMİRŞEYH' markalaşmış Emir Şeyh Köfte-Baklava adıyla şişte yapılan özel ve tarifsiz lezzeti ile kısa sürede İstanbul'un tek köfte markası oldu. Tarihi Emirşeyh Köftesi İstanbul Maltepe'de Emirşeyh Köfte ? Baklava adıyla hizmet veriyor.
Emirşeyh Köfte ? Baklava iftar menüsü ise; Çorba, salata. Ezme, içli köfte,börek, Emirşeyh fasulye,karışık ızgara. Tatlı çeşitleri ve içecek çeşitlerinden oluşuyor.
Erzurum da olduğu gibi İstanbul'da da başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İstanbul halkın dan iftar da yoğun ilgi görüyoruz, diyen Erkan Bayram yolu İstanbula düşen herkesi İstanbul Maltepe'de Emirşeyh Köfte ? Baklava ya bekliyoruz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.