SPOR Haber Girişi : 29 Ekim 2018 10:05

Böyle düdük olur mu

Böyle düdük olur mu
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında BB Erzurumspor - Kasımpaşa maçında hakem rezaleti yaşandı.
Mehmet Özdilek'le birlikte hem futbol, hem de puan olarak yükselmeye başlayan BB Erzurumspor, Kasımpaşa maçında yaşanan hakem faciasına rağmen bir puanı almasını bildi.
Erzurumspor'un yenilmesi için elinden gelen her şeyi yapan hakem Arda Kardeşler, Kasımpaşa'nın 12. adamı gibi çalışsa da amacına ulaşamadı; ama iki puanı da kendi hanesine yazdırdı.  
Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında BB Erzurumspor kendi evinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, verdiği penaltı kararlarıyla Kasımpaşa’ya adeta 1 puanı hediye etti. 
Karşılaşmanın 40. Dakikasında Emrah Başsan’ın ortasına arka direkte yükselen Lokman Gör düzgün bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ev sahibi ekip devreye 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın 79. dakikada kullanılan penaltı atışında Diagne golü attı ve Kasımpaşa skoru 1-1'e getirdi. Egemen Korkmaz ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın hakemi Arda Kardeşler’in skandal kararları maçın önüne geçti. Özellikle 79. Dakikada Egemen Korkmaz’la girdiği ikili mücadelede kendini yere bırakan Diagne’nin pozisyonuna penaltı çalan ve Egemen’e ikinci sarıdan kırmızı kart gösteren Hakem Arda Kardeşler Kasımpaşa’ya 1 puanı hediye etti.
MAÇTAN DAKİKALAR
7. dakikada sol kanattan Emrah'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Auremir’in etkisiz şutu kaleci Ramazan’da kaldı. 
18. dakikada Taylan’ın ara pasına hareketlenen Sunu'nun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki aşırtma şutu az farkla yandan dışarı çıktı. 
25. dakikada Trezeguet’in sol kanattan kullandığı köşe atışında arka direkte Veysel'in kafa vuruşunu kaleci Sehic kurtardı. 
29. dakikada sağ kanattan korner çizgisine inen Popov’un ortasında arka direkte Eduok'un kafa vuruşu yandan auta gitti. 
40. dakikada sağ kanattan Emrah’ın kullandığı köşe atışında arka direkte Lokman'ın kafa vuruşu filelerle buluştu. 1-0 
54. dakikada Scuk’un pasında topla buluşan İbrahim'in ceza yayı üzerinden şutunda kaleci Ramazan direğin dibinden meşin yuvarlağı kornere çeldi. 
67. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Özer'in pasında İbrahim'in şutu üstten auta çıktı. 
76. dakikada Trezeguet’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Egemen, ceza sahası içinde Diagne'ye faul yapınca hakem hem penaltı noktasını gösterdi hem de Egemen'i ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırdı. Penaltıyı kullanan Diagne topu ağlarla buluşturdu. 1-1 
84. dakikada Kasımpaşa’nın kontratağında topla buluşan Trezeguet ceza sahasına girerken yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Diagne topu üstten auta gönderdi. 
89. dakikada sağ kanattan İbrahim'in ortasında Özer'in şutu kaleci Ramazan'da kaldı. 
Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.