ERZURUM Haber Girişi : 08 Ekim 2015 09:23

Bizim Kürt'ümüz terörden yana olmaz

Bizim Kürt'ümüz terörden yana olmaz
Türkiye'de yapılan ''sağlık reformu''na imza atan bir dönemin efsanevi Sağlık Bakanı Recep Akdağ iddialı konuştu.
Türkiye'de yapılan ''sağlık reformu''na imza atan bir dönemin efsanevi Sağlık Bakanı Recep Akdağ iddialı konuştu. Akdağ,'' Allah korkusu olan hiç bir Kürt vatandaşımız, PKK'nın silahsız örgütü olan HDP'ye oy vermez'' dedi.

Seçmen herşeyin en doğrusunu biliyor

1 KASIM seçimlerine dolu dizgin hazırlanan Türkiye'de neyin ak neyinde kara olduğu artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bakanlığı sırasında sadece Türkiye'de değil, dünya ölçeğinde yaptığı reformlarla kabul gören Recep Akdağ, bu kez bölücü PKK için konuştu. Mütedeyyin Kürtlerin her zaman doğrudan ve Hakk'tan yana olduğunu hatırlatan Akdağ,'' Hiç kuşkum yok ki 1 Kasım seçimlerinde aynı kıbleye namaz kıldığımız Kürt seçmen kardeşlerim neyin yanlış, neyin doğru olduğunu görecektir. Ben inanıyorum ki, mütedeyyin hiç bir Kürt kardeşim HDP'ye oy vermeyecektir'' dedi. Eski Bakan Recep Akdağ'ın özellikle güneydeki seçmen üzerinde ciddi bir ağırlığı olduğu bilinmektedir.
Etiketler : akdağ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.