ERZURUM Haber Girişi : 13 Mayıs 2018 23:19

Bir yıl önce ardında yanan yürekleri bıraktı.Yüreğimizdesin!

Bir yıl önce ardında yanan yürekleri bıraktı.Yüreğimizdesin!
Her yerde, her zaman Erzurum'u dilinden düşürmeyen Narman'ın kara yağız delikanlısı İbrahim Erkal, bugün kendi adının verildiği Kültür Merkezi'nde anılacak.
Şarkılarını sevenlerinin diline, anılarını yüreklere bırakarak aramızdan ayrılan Erzurum'un gururu sanatçı İbrahim Erkal, Narman Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle, bugün saat 19:30'da İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde anılacak. Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "can kardeşimiz İbrahim Erkal için ne yapsak, ne söylesek azdır. Bu anma etkinliğini her yıl düzenli olarak gerçekleştireceğiz," dedi.
Genç yaşta aramızdan ayrılan İbrahim Erkal için, vefatının 1. Yıldönümünde düzenlenecek olan etkinliğe tüm Erzurumluların davet edildiğini duyuran Başkan İşleyen, gönüllerde taht kurmuş sanatçıların unutulmayacağına vurgu yaparak, "sevgili kardeşimiz İbrahim de unutulmayacakların arasında kendine yakışan yeri almıştır," diyerek, her geçen gün kendisine duyulan özlemin arttığını söyledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.