GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2017 22:58

Bir çay getir KITLAMA

Bir çay getir KITLAMA
Çarşamba günü Vodafone Arena'da hava Erzurum olacak, gök maviye yer Canısı'ya bürünecek
Hedef Süper Lig
PTT 1. Ligi'ne yükselmek için çarşamba günü İstanbul Vodafone Arena Stadyumu'nda komşu ve kardeş şehir Gümüşhanespor'la karşı karşıya gelecek olan mavi-beyazlı ekip, bu son virajı da dönüp, Süper Lig yolunda ilerlemek istiyor. Binlerce kişinin Erzurum'dan binlerce kişinin de İstanbul'dan akın edeceği bu tarihi karşılama öncesinde, başta Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili tüm kurumlar her türlü desteği veriyor. Erzurumspor'un elde edeceği galibiyet, bir süre önce genç yaşta hayatını kaybeden Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'a ithaf olunacak.
Ahmet batırdı, Mehmet ihya etti!
Ahmet Küçükler'in kapısına kilit vurdurduğu, Mehmet Sekmen'in de yeniden yeşil sahalarla buluşturduğu Erzurumspor, adındaki küçük farka rağmen uzun aradan sonra taraftarına yeniden heyecan yaşattı. Ali Demirhan'ın kulüp başkanlığında çarşamba günü büyük sınava çıkacak olan BB Erzurumspor, Gümüşhane engelini aşarsa, PTT Ligi'nde mücadelesine devam edecek ve kendisine yeni hedef olarak Süper Lig'i belirleyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.