MAGAZİN Haber Girişi : 05 Haziran 2015 12:55

Beren Saat isyan etti: 'Terörist diye diye halk terörist oldu'

Beren Saat isyan etti: 'Terörist diye diye halk terörist oldu'
Erzurum'da dün HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleşen 38 kişinin yaralandığı olayları ünlü oyuncu Beren Saat kınayarak, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Erzurum'da HDP mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olaylar için paylaşımda bulunan ve olayları kınayan Beren Saat'in kısa süre sonra bu paylaşımını kaldırması dikkat çekti. Dün İstasyon meydanında gerçekleşen miting sırasında çıkan olaylarda 11'i polis olmak üzere 38 kişi yaralandı. Yaralılar arasında aracı ateşe verilen 1 kişi canını son anda kurtardı. Vücudunun büyük bir kısmı yanan HDP'li minibüs şoförü hastanede tedavi altına alındı.
Ünlü oyuncu Beren Saat, son yıllarda ülkedeki siyasi gerilimin toplumsal hayata etkilerini eleştirdi. Beren Saat, instagram ve twitter'da, "Erzurum'da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur. Ekmek almaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur" diye yazdı. Beren Saat, kısa bir süre sonra hem instagram hem de twitter'dan paylaştığı bu yazıyı sildi. 
Etiketler : beren saat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.