SPOR Haber Girişi : 21 Ekim 2013 11:49

Belediyespor hayata döndü

Belediyespor hayata döndü

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Düzyurtspor’a 2-1 yenilerek şoka giren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Manavgat Evrenseki deplasmanında adeta altın buldu. Ligin ikinci sırasında yer alan rakibini 85’nci dakikada Ekrem Sütçü’nün golüyle 2-1 deviren mavi beyazlı ekip, yeniden zirvede iddialı duruma geldi ve hayata adeta yeniden "merhaba" dedi.

Düzyurtspor’un 13.00’de başlayan maçta ligde zirve hesapları yapan Organgazispor’u 2-0 mağlup edip 20 puana ulaşmasının ardından daha da çok önem kazanan maça Erzurum Büyükşehir Belediyespor, zirvenin 10 puan gerisine düşmemek için varını yoğunu ortaya koydu. 

Önemli eksikleri bulunmasına karşın güçlü rakibi karşısında galibiyeti kovalayan mavi beyazlılar, 31. dakikada Mustafa Özkaya’nın mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. 

Golden sonra soyunma odasına önde girebilmek adına biraz savunmaya yaslanan Belediyespor, maçın 40’ncı dakikasında golü kalesinde gördü. Ev sahibi ekip Manavgat Evrensekispor, bu dakikada İlker Avşar ile hem skora denge getiren hem de ilk yarının sonucunu belirleyen golü attı: 1-1

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise her iki takımın galibiyet için yaptıkları etkili ataklara sahne oldu. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 1-1 sona ereceği tahmin edilirken, maçın 85’nci dakikasında Ekrem Sütçü sahneye çıktı ve Büyükşehir Belediyespor’u bir kez daha öne geçiren golü attı: 1-2

Golün ardından Manavgat Evrensekispor’un beraberlik için kurduğu baskı sonuç vermedi ve karşılaşma Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

Bu sonuçla Manavgat Evrensekispor 16 puanla 2’nci sıradaki yerini korurken, puanını 13’e çıkaran Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise 6’ncı sırada kendine yer buldu.