GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ekim 2019 11:44

Beka meselesi

Beka meselesi
İçerideki işbirlikçi hainlerin ihanetine ve dışarıdaki şer cephesinin olanca tehdit ve hücumuna rağmen ‘Barış Pınarı Harekâtı’ ile Suriye’de destan yazan aslan ordumuz, dünyayı teröristlere dar ediyor.
Tarih bu gerçeği yazacak

Beşinci gününe giren ‘Barış Pınarı Harekâtı’nda Mehmetçik, bir yandan dost düşman herkese Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü, kararlılığını gösterirken, diğer yandan da tüm dünyaya Türk Ordusu’nun merhametini, insan sevgisini ve asaletini kanıtladı. Şimdiye kadar yüzlerce teröristi öldüren ve yüzlercesini de çatışma dışı bırakan Mehmetçik, başkaları gibi Suriye’nin topraklarına çökmeden, Esad’a rağmen Suriye’nin bütünlüğünün korunmasını ve ülkemizde misafir olan Suriyelilerin ülkelerine özgürce dönmelerinin yolunu açıyor.

Araplar yine arkamızdan vurdu

Bu harekâtla bir kez daha gördük ki, Türkün Türk’ten başka dostu neredeyse yok gibi… Aynı kıbleye secde ettiğimiz Araplardan tutunuz da, Amerika’sına ve Avrupa ülkelerine kadar hemen herkes kılıç çekip üstümüze yürümek istedi!
Tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi… Hakikaten de yedi düvel birden üzerimize çullanarak, çıktığımız bu haklı ve meşru yolda bizi bir kaşık suda boğmak istiyorlar! Dünyanın dört bir yanındaki terör sevicileri koro halinde bağırıp duruyor. Türkiye’nin bu haklı davasında Türkiye’yi arkadan hançerleyen sözde müttefiklerimizin ağzından lağım akıyor

Bugün değilse ne zaman!

Başkan Erdoğan’ın, “Bu ülkemizin beka meselesidir” deyip durması, ‘Barış Pınarı Harekâtı’nın başlamasından sonra büsbütün anlaşılır oldu. Osmanlı’ya Sevr’le
dayatılmak istenen şartlar, yüz yıl sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, “yesen
de bu yemesen de” demeye getirildi.
Çok şükür ki güçlü, azimli ve kararlı bir devletimiz ve de bu yapıyı aynı cesaretle
yöneten bir hükümetimiz ve Başkomutan’ımız var. Ve elbette ki genelkurmay başkanından er’ine kadar gözünü budaktan esirgemeyen kahramanlar kahramanı bir ordumuz var…
Dünya sel olup da üstümüze aksa ne yazar ki…

İşbirlikçi hainlere rağmen millet tek vücut

İçimizdeki bir avuç işbirlikçi hain hariç bugün tüm ulus, Mehmetçik’in çıktığı
bu kutlu mücadelenin zaferle nihayet bulması için dua ediyor. Uzunluğu 910
kilometreyi bulan Suriye sınırında, resmen bir terör devleti kurdurmak isteyen
emperyalistler ve bu emperyalistlerin uşaklığına soyunan kimi Araplar unutuyorlar
ki, Türkler son sözü söylemeden tarih yazılmaz. Ortadoğu’da akılları sıra ikinci bir İsrail vücuda getirme çabasındaki alçaklar, zannettiler ki elimizi kolumuzu bağlayıp, başımıza geçirilmek istenen çuvala seyirci kalacağız.
Kahraman Mehmetçik, işte bu tuzağı boşa geçirmek için bugün Suriye’de…

Dertleri Türkiye’yi bölüp parçalamak

Bu emperyalistlerin ne Kürtler umurunda ne de başka halklar… Onlar için varsa
yoksa çıkarları ve elbette ki İsrail… Gittikleri her yere kan ve gözyaşından başka
bir şey götürmeyen bu alçaklar, adeta tarihin tekerrür etmesi misali bu kez de
Suriye’de o iğrenç oyunlarını oynuyorlar.
Kimi aklıevvel Kürtler de sanıyorlar ki Amerika ve Avrupa onlara devlet
kurduracak.
En büyük emelleri, Türkiye’yi bölüp parçalamak olan bu kan emici vampirler, Suriye’de, eğitip donattıkları teröristler üzerinden ülkemizi dize getireceklerini
düşünüyorlar! İşte bu yüzden Mehmetçik, şehit olmayı göze alarak hainlerin inlerini başlarına yıkıyor. En önemlisi de Mehmetçik, öldürdüğü o teröristler üzerinden, onların hamiliğine soyunan soysuzlara ders veriyor..

Palandöken Gazetesi
Etiketler : operasyon
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.