SPOR Haber Girişi : 26 Temmuz 2016 12:55

BB Erzurumspor taktik çalışıyor

BB Erzurumspor taktik çalışıyor
Teknik Direktör Yıldırım, "Mutlak ve mutlak başarılı olmak istiyoruz"
2016-2017 Futbol sezonu hazırlıklarını Gençlik Hizmetleri Spor Sahasında sürdüren BB Erzurumspor, taktik çalışmaları ile antrenmanlarını sürdürüyor. 
Ahmet Yıldırım'dan yakın ilgi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Çim sahasında sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor. Mavi-Beyazlı ekip, sabah antrenmanını kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile tamamlarken, akşam antrenmanında ise taktik çalışıyor. Yapılan antrenman da futbolcuların hırslı olduğu gözlendi.
"Mutlak ve mutlak başarılı olmak istiyoruz"
"Mutlak başarı" diyen Teknik Direktör Yıldırım, "Biz göreve geldiğimiz günden beri başarının dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Takım Kulüp Yönetimi ile olsun, teknik heyetle, futbolcusu ile bir bütün moral ve motive açısından çok iyi yerdeyiz. Yeni transfer yaptığımız arkadaşlarımız da kısa sürede bize uyum sağladı. Mutlak ve mutlak başarılı olmak istiyoruz. İyi transferlerden tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Geçen sezon olduğu gibi inşallah yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.
Özellikle taktik antrenmanları ile futbolcuları yakından ilgilenen BB Erzurumspor Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, futbolcularına daha mücadeleci olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. BB Erzurumspor 1. etap kamp çalışmalarını 28 Temmuz 2016 günü tamamlayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.