SPOR Haber Girişi : 01 Eylül 2018 12:01

BB Erzurumspor, Medipol Başakşehir karşısında ilk galibiyetini almak istiyor

BB Erzurumspor, Medipol Başakşehir karşısında ilk galibiyetini almak istiyor
Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan BB Erzurumspor hazırlıklarını tamamladı.
Transferin son gününde Güney Afrikalı yıldız Siphiwe Tshabalala ile sözleşme imzalayan mavi-beyazlılar, Medipol Başakşehir karşısında ilk galibiyetini elde etmek istiyor. 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “İlk üç haftada futbol olarak çok doyurucu ve her anlamda istediğimiz çoğu şeyi yaptık diyebilirim. Oynadığımız ilk üç maçta yalnızca oynadığımız oyunun neticesini skora yansıtamadık. Şu an o oynanan sonuçları skora yansıtmış olsaydık bu seriden 9 puan ile çıkmış olacaktık. Belki de oynayacağımız Medipol Başakşehir maçına milli maç arasında lider girebilirdik. Yeni bir takımız, sezon başından bugüne kadar çok olumlu işler yaptık diyebilirim. Takıma geç katılan arkadaşlarımız da oldu. Yeni yeni form tutanlar oldu. Takım istenilen kıvama gelmeye başladı. Bundan sonra benim işim daha kolay olacak. Bundan sonra kim iyi ise o oynayacak. Takımımızın yüzde 90'ı oynamaya hazır durumdadır. Milli maç arası ve ondan sonraki maçımıza çok zaman var, bizler bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Başakşehir ile yapılan maçı inşallah üç puan alıp istediğimiz yerlere doğru hızla gitmeyi de hedefliyoruz. Ben şunu da söylemek isterim ki bizim taraftar ilk üç maçta olduğu gibi bu maçı da canı gönülden güçlü bir şekilde desteklediler. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. 

Tshabalala: "Buraya gelmek istedim" 
Sözleşme imzaladıktan sonra takımla ilk antrenmanına katılan Güney Afrikalı yıldız Siphiwe Tshabalala ise, “Öncelikle teşekkür ederim. İki gündür şehirde bulunuyorum. Takım arkadaşlarım, yöneticiler ve taraftarlar beni çok iyi karşıladılar. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Umarım iyi bir sezon geçiririm. Öncelikli olarak takım bana çok büyük ilgi gösterdi. Bu ilgiliyi gösterirken çok kararlı davrandılar. Buraya gelmem için büyük çaba harcadılar. Bu takıma ve bu şehre gelmek için beni kimse zorlamadı, ben gelmek istedim. Bu takımın bir parçası olmak istedim. Bu takıma katkı sağlamak için, benim onları istediğimi ve onlarında beni istediğini hissettim. Dolayısı ile burayı tercih ettim. Kişisel olarak elimden geleni yapacağım. Takımın başarısı için de çok çaba harcayacağım. Buradan giderken de en iyi hatıralarla gitmek isterim” diye konuştu. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.