SPOR Haber Girişi : 09 Ekim 2015 12:18

BB ERZURUMSPOR KULÜP BAŞKANI ALİ DEMİRHAN: - "ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK, ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK"

BB ERZURUMSPOR KULÜP BAŞKANI ALİ DEMİRHAN:  -
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 'Şeytanın bacağını kırdık. Artık seri yakalamak istiyoruz' dedi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, 'Şeytanın bacağını kırdık. Artık seri yakalamak istiyoruz' dedi. 
BB Erzurumspor'un oyun ve yüksek performans bakımından kaliteli futbol ortaya koyduklarını belirten Kulüp Başkanı Ali Demirhan, "Şeytanın bacağını kırdık. Alınan galibiyetlerle çıkışımızı sürdüreceğiz." dedi.
'ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK'
Düzce Belediyespor karşısında 4-0'lık üstün futbol ortaya koyan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Kulüp Başkanı Ali Demirhan, ''Çok çekişmeli bir lig yaşanıyor. Bugüne kadar gol şanssızlığımızı kıramamıştık ve şeytanın bacağını kırdık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Biz şu anda Kızılcabölükspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolumuzda devam ederek çıkışımızı sürdüreceğiz.'
BAŞKAN TALİMAT VERDİ, FUTBOLCU AİLELERİ ERZURUM'A GELİYOR
Kulüp Başkanı Ali Demirhan, BB Erzurumsporlu futbolcuların ailelerini de Pazar günü oynanacak Kızılcabölükspor maçına davet ederek ailelerin Erzurum'a getirilmesi talimatını verdi. Başkan Demirhan,'Takımdaki futbolcu kardeşlerimize hem moral hem de motive hem de hafta sonu Erzurum'a gelecek olan futbolcu kardeşlerimizin ailelerine Erzurum'u gezdirerek tanıtımını yapmayı arzu ediyoruz. Pazar günkü maçın başlama saatine bir saat kala stadyumun kapıları taraftarlarımıza açık olacak. Kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşanmayacak. Tüm hemşehrilerimi maça bekliyoruz' diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.