ERZURUM Haber Girişi : 28 Haziran 2016 23:50

Bayram'ın ''en Lüks tatlısı'' İÇİN SİPARİŞLER BAŞLADI

Bayram'ın ''en Lüks tatlısı''  İÇİN SİPARİŞLER BAŞLADI
Enfes Antep fıstığı ve ceviz dolgusuyla taçlanan, ağzınızda eriyen baklava çeşitlerinden oluşan Lüks Baklavaları ile bu bayram daha tatlı geçecek?
Ramazan KARATAŞ
Lüks'ün özel baklava çeşitleriyle Ramazan Bayramı evlerinize geliyor. Ustalıkla açılmış yufkası ile damakları şenlendiren Antep Baklavaları, bayram sofralarında en Lüks keyfinize ortak oluyor. 
Bayram'da misafirlerinizi lüks  ve en lezzetli tatlılarla ağırlamak istiyorsanız şimdiden Lüks Pastaneleri'ne Bayram Baklavası için sipariş vermeniz gerekiyor.
Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla, tatlı siparişi alan Lüks Pastanesi'nde  bayram baklavası yoğunluğu yaşanıyor. Lüks Pastanesi aldığı yüzlerce tepsi baklava siparişini  Arife gününe yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor.
BAYRAM için iki hafta öncesinden baklava  siparişleri  almaya başladıklarını söyleyen işletme sahibi Taner Akgün bayram sofraları Lüks  baklava çeşitleri ile şenlenecek dedi.
Akgün deneyimli tatlı ustalarının elinden çıkan Lüks Baklavaları için siparişleri almaya başladık, arife gününe kadar tüm siparişleri hazırlamış olmamız gerekiyor. Var gücümüzle bunun için çalışıyoruz. Tatlılarımız fıstıklı ve cevizli  kullanılan malzemeler ise  birinci sınıf" diye konuştu.
Uzun yıllar boyunca pastacılık ve unlu mamulleri sektöründe Erzurum halkına hizmet veren Lüks Pastaneleri'nde 
 Birbirinden lezzetli tatlı ve pasta çeşitlerinin yanı sıra sabahları hazırlanan poğaça, simit ve börek çeşitleri de büyük beğeni topluyor. İşletmede yaş ve kuru pastanın yanı sıra, simit-börek-poğaça ve tatlı çeşitlerinin yer aldığını kaydeden Taner Akgün "Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Kaliteli ve hijyenik üretim anlayışı ile hizmet veriyoruz. Gösterilen ilgiden fazlasıyla memnunuz. Hedefimiz daha iyi hizmet sunarak, sektörde bir marka haline gelmek" dedi.
Taner Akgün bayramda farklı bir lezzet tatmak isteyen müşterilerimiz fıstıklı Antep baklavası için Lüks Pastaneleri'ni arayarak siparişlerini verebilirler dedi.Akgün tüm Erzurum halkının Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum dedi.

TERASTA İFTARA 
YOĞUN İLGİ 
Bu yıl Ramazan Ayı'nda Erzurumlu vatandaşların iftarda tercihi Lüks Pastanesi oldu.Terasta  iftar yapan Erzurumlular Lüks   mekanın iftar menülerine de büyük ilgi gösterdiler. Özellikle ailelerin tercihi olan Lüks Pastanesi  Ramazan boyunca adından sıkça söz ettirdi.Erzurum halkı ısınan havalarla birlikte Terasta iftar keyfini doyasıya yaşadı.Ramazan boyunca iftarlarda Erzurum halkını ağırlamaktan büyük bir mutluluk yaşadıkların söyleyen;Lüks Pastanesi İşletme Sahibi Taner Akgün  Ramazan günlerinde bizleri tercih eden TÜM HALKIMIZA  teşekkür ederiz...

Etiketler : pastane
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.