SPOR Haber Girişi : 22 Şubat 2017 13:03

Bayrakçı Goalball milli takımının antrenörü oldu

Bayrakçı Goalball milli takımının antrenörü oldu
Erzurumlu Latif Bayrakçı Goalball Milli Takımının Antrenörü oldu.
Erzurumlu Latif Bayrakçı Goalball Milli Takımının Antrenörü oldu. Aynı zamanda Görme Engelliler Federasyonu Teknik Kurul Başkan Yardımcısı da olan Bayrakçı, "Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda şampiyonluk kürsüsüne çıkmak" dedi. 
Görme Engelliler Federasyonu Goalball Milli Takımında Latif Bayrakçı dönemi başladı.
Erzurumlu spor adamı, Milli takımın antrenörü oldu. Aynı zamanda Görme Engelliler Goalball Teknik Kurul Başkan Yardımcısı olan Bayrakçı, önümüzdeki günlerde milli takımı kampa alarak hazırlıklara start verecek. Goalball Milli Takımının çiçeği burnunda antrenörü Bayrakçı, Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, kamplar ve özel turnuvalarla Avrupa Şampiyonasına bileneceklerini ifade etti.
HEDEF 2020 OLİMPİYATLARI
Daha önce Goalball B2 ve B3 Milli Takımlarında antrenörlük yaptığını ifade eden Antrenör Latif Bayrakçı, esas amaçlarının Goalball Büyük Erkekler Milli Takımını olimpiyat şampiyonu yapmak olduğunu söyledi.
Milli takımının Erzurumlu antrenörü Latif Bayrakçı, "Rio 2016'da Bayan Goalball Milli Takımımımız şampiyon olurken, erkek takımımız olimpiyat üçüncüsü olmuştu. Şamdi 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Goalball Erkek Milli Takımının olimpiyat şampiyonu olması için çalışacağız" dedi.
Bayrakçı, Olimpiyat üçüncüsü olan Goalball milli takımının 2 oyuncusunun Erzurum Görme Engelliler Spor Kulübünde yetiştiğini de sözlerine ekledi.
BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI
Erzurum'da yetişen ve yıllarca görme engelliler Milli Takımlarının çeşitli kademelerinde görev yapan Latif Bayrakçı'nın Goalball Milli Takımına Antrenör olması Dadaşlar diyarında büyük bir sevinç yaşattı. Bayrakçı'nın Milli takımda başarılı olacağını ifade eden spor severler, "Goalball Milli takımının antrenörünün Erzurumlu olması bizi son derece sevindirdi. İnanıyoruz ki, Bayrakçı yönetiminde Ay-yıldızlı oyuncularımız başarılı sonuçlara imza atacak. Şimdiden kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.