GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mart 2020 21:44

Bayburt'ta dezenfekte çalışmalarında ara yok

Bayburt'ta dezenfekte çalışmalarında ara yok
Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni nesil korona virüs (covid-19) ile mücadelede Bayburt’ta belediye ekipleri sahada halkın sağlığı için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni nesil korona virüs (covid-19) ile mücadelede Bayburt'ta belediye ekipleri sahada halkın sağlığı için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Bayburt Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmaları kapsamında şehrin her alanında faaliyetlerini sürdürüyor. 5 Mart 2020'de başlatılan çalışmalar Veteriner İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve diğer birimlerin katılımlarıyla devam ediyor. Dezenfekte çalışmalarında belediye ortak kullanım alanları olan ibadethaneler, toplu ulaşım araçları duraklar, otogar ve topluma açık bütün alanlar ilaçlanarak, ilaçlı su ile cadde ve sokaklar yıkanıyor. Özel başlıklı püskürtme aracıyla caddeler ve sokaklar ilaçlama yapılarak vatandaşların yoğunlukla bulunduğu toplumsal noktalarda çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Etiketler : bayburt
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.