GENEL Haber Girişi : 01 Ağustos 2018 15:32

Başsavcı İnal’dan Vali Azizoğlu’na veda ziyareti

Başsavcı İnal’dan Vali Azizoğlu’na veda ziyareti
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal Erzurum'a veda ediyor.

HSK Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnamesi ile Antalya’ya atanan Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ı Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu makamında kabul etti. 
“Erzurum’da görev yaptığımız süre içerisinde hep Valimizin büyük desteğini gördük” diyen Başsavcı İnal, “Anadolu’nun kadim şehri Erzurum’da; anlımızın akıyla görevimizi tamamlamanın sevinci ve çok değerli dostlarımızdan ayrılmanın buruk hüznü içerisindeyim. Erzurum’dan ayrılmadan önce değerli büyüğümüz Valimiz Seyfettin Azizoğlu beyefendiyi ziyaret edip, öyle ayrılmak istedik. Görev yaptığımız 2 yıl boyunca Sayın valimiz hep yanımızda oldu. Kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum’da başarılı işlere imza atmış Başsavcı Halil İnal ile birlikte mesai yapmaktan ötürü memnun olduğunu söyledi. 
Aynı başarıyı Antalya’da da göstereceğini ifade eden Vali Azizoğlu, “Görev süresi boyunca büyük bir titizlikle işini yapan ve adaletten hiç ayrılmayan Başsavcımız bizlerde güzel bir intiba bırakmıştır. Biz başsavcımızdan memnunduk, bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 
Ziyaretin sonrasında Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Başsavcı Halil İnal’a Erzurum logolu çini işlemeli tabak, tespih hediye etti. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.