ERZURUM Haber Girişi : 23 Kasım 2018 11:20

Başkent siyaset kulisleri bu haberle çalkalanıyor: AK Parti Erzurum'da ikinci kez

Başkent siyaset kulisleri bu haberle çalkalanıyor: AK Parti Erzurum'da ikinci kez
Seçim çalışmalarının son hızla devam ettiği Türkiye'de, bir yanda partiler en doğu adayı bulmak için kafa yorarken bir yanda da seçim yarışına katılan binlerce aday adayı, nefes nefese koşturuyor.

Palandöken Gazetesi

Seçim heyecanının en yoğun yaşandığı illerin başında gelen Erzurum'da ise, tüm gözler AK Parti'ye çevrilmiş durumda. Yaşlısından gencine, herkes birbirine aynı soruyu soruyor:

AK Parti, Erzurum'da Sekmen'le devam edecek mi?

Gerek temayül yoklamasında gerekse art arda yapılan anketlerde, ismi en önde çıkan adayların başında, halen bu görevi yürütmekte olan Mehmet Sekmen geliyor.

Bu tablo Ankara'da AK Parti genel merkezinde de yakından takip ediliyor. Dolayısıyla başkent kulislerine yansıyan güvenilir haberlere göre, AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum'da Mehmet Sekmen'le ikinci dönem devam kararı alacak.

Zaman zaman adı İstanbul Kartal  için de geçen Mehmet Sekmen, başından beri Erzurum'u istiyor ve şehrin ihtiyacı olan hizmetleri tamamlamak için bir dönem daha Erzurum'da görev yapmayı tercih ediyor.

Geride kalan yaklaşık dört buçuk yıl içinde Erzurum'a birbirinden önemli hizmetler kazandıran Başkan Sekmen, hem devam eden projeleri tamamlamak, hem de şehre vizyon katacak yeni projeler geliştirmek için "Erzurum'da bir dönem daha görev yapmam yararlı olacaktır" diyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.