EĞİTİM Haber Girişi : 26 Mart 2015 22:48

Başkan Sekmen'in minik misafirleri

Başkan Sekmen'in minik misafirleri
Başkan Sekmen'in minik misafirleri
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Horasan İlçesi'nde bulunan Fatih İlköğretim Okulu ana sınıfının tadilatı ve çocuklara yönelik yapılan oyun pakından dolayı, Okul Müdürü Selçuk Deringöl, Ana Sınıfı Öğretmeni Hatice Güney ve ana sınıfının minik öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Okul Müdürü Deringöl, okullarına ve öğrencilerine yaptıkları yardımdan dolayı Başkan Sekmen'e müteşekkir olduklarını söyledi.
Ziyarette minik öğrencilerin Başkan Sekmen'le neşeli dakikalar geçirdiği gözlendi. Başkan Sekmen minik öğrencilerle yakından ilgilenerek isteklerini dinledi. Okul Müdürü Deringöl'de, Başkan Sekmen'den okulun diğer ihtiyaçlarıyla alakalı talepte bulundu.
Minik öğrencilerin ziyaretinden oldukça memnun olan Başkan Sekmen, öğrencilerin ve okul idaresinin talep ettiği diğer ihtiyaçların da en kısa sürede karşılanacağını belirtti.
Etiketler : öğrenci
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.