GENEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2018 16:32

Başkan Sekmen, Mahallebaşı, Gülahmet ve Kavaflar’da esnafın sorunlarını dinledi

Başkan Sekmen, Mahallebaşı, Gülahmet ve Kavaflar’da esnafın sorunlarını dinledi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Esnaf Buluşmaları” toplantılarına devam ediyor.
 Mahallebaşı, Gülahmet ve Kavaflar Çarşısı’nda kurulan birlik sofrasında esnafla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sekmen, işletme sahiplerini tek tek dinleyerek, problemleri not aldı. 
Bir dönem çekiç sesleriyle ünlü olan ticaret merkezinde dükkânları gezen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Esnaf Buluşmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti: “Ticaret erbabları ve eşrafların sorunlarının çözümü için ‘Esnaf Buluşmaları’ toplantılarını sürdürüyoruz. Bu kez de Kavaflar Çarşısı’ndaydık. Erzurum’un en önemli üretim merkezlerinden biri olan çarşıda birlik soframızı kurduk. Bu toplantılar sayesinde şehrin ticari problemlerini masaya yatırıyoruz” dedi. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Esnafımızın derdi benim kendi derdimdir” diye konuştu. 
Başkan Sekmen, Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (MAGESDER) Mahallebaşı ve Gülahmet esnafıyla buluştu. MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz’un da bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Sekmen, “Ticarette birliğin, beraberliğin ve dirliğin temsilcisi olan esnafımızın problemlerinin çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Esnafımızın sorunlarını Ankara’ya, Devlet büyüklerimize aktarıyoruz” şeklinde konuştu. 
Esnaf buluşmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Sekmen, “Ahi evran kültürünün temsilcisi olan esnaf güçlendikçe Erzurum’da güçlenecek” değerlendirmesinde bulundu. 

Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Oğuz da, “Başkan Mehmet Sekmen ile birlikte Erzurum tabiri yerindeyse zirveye çıktı. 4 yıldır Mahallebaşı ve Gülahmet’in çehresi baştan aşağı yenilendi. Asfaltımız, yollarımız, üstyapı çalışmaları, cephe sağlıklaştırma ve tüm hizmetler tek tek gerçekleşti. Prestij Cadde uygulaması halen daha devam ediyor. Başkanımıza, burada yapılan yatırımlardan ötürü Mahallebaşı ve Gülahmet’teki esnaflarımız adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.