ERZURUM Haber Girişi : 01 Eylül 2020 11:42

Başkan sekmen, gençlere fırsat sunuyor… Büyükşehir’de büyük dönüşüm

Başkan sekmen, gençlere fırsat sunuyor… Büyükşehir’de büyük dönüşüm
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte belediyede hizmete başlayan ve şimdiye kadar çeşitli kademelerde başarılı hizmetlerde bulunan genç bürokratlardan Emre Koç ve Ömer Faruk Avcı terfi ettirilerek yeni görevlerine getirildiler.

Başkan Sekmen, başkanlığının ikinci döneminde birbirinden dikkat çekici atılımlar yaparken bir yandan da kurumun üst yönetimini gençleştirme yoluna gidiyor. Emre Koç ve Ömer Faruk Avcı’nın bu atamaları, besbelli ki bununla sınırlı kalmayıp başka görevlere de yine genç isimlerin getirilmesi bekleniyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na Kültür Müdürü Emre Koç atandı. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Turan'ın yerine yapılan atama medya dünyasında memnuniyetle karşılandı. Genç ve çalışkan bir isim olan Emre Koç'un ataması "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tam isabet yaptı" şeklinde yorumlandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başkanlığa seçildiği günden bu yana yakın çalışma ekibinde yer alan ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Emre Koç, geçtiğimiz yıl Kültür Müdürü olarak görevlendirilmişti. Kültür Müdürlüğü döneminde son derece başarılı ve dikkat çekici çalışmaların altına imza atan Emre Koç'un buradaki performansını değerlendiren Başkan Sekmen, yerinde bir kararla genç bürokratı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atadı. 

 Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden bir atama haberi daha geldi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na atanan Emre Koç'tan boşalan Kültür Müdürlüğü görevine yine belediyenin genç ve sevilen isimlerinden Ömer Faruk Avcı atandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yakın çalışma ekibinden biri olan ve Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev yapan Ömer Faruk Avcı'nın Başkan Sekmen tarafından Kültür Müdürü olarak atanması memnuniyetle karşılandı. Kültür Müdürü olarak Ömer Faruk Avcı'nın Özel Kalem Müdürlüğü 'ndeki görevine de devam edeceği öğrenildi.

Palandöken Gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.