GÜNCEL Haber Girişi : 25 Ağustos 2015 11:04

Başkan Sekmen, ilçeleri denetliyor

Başkan Sekmen,  ilçeleri denetliyor
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretleri kapsamında Pasinler, Horasan, Pazaryolu ve İspir'de gezi ve incelemede bulundu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe ziyaretleri kapsamında Pasinler, Horasan, Pazaryolu ve İspir'de gezi ve incelemede bulundu. Başkan Sekmen, Pasinler ziyaretinde bölücü terör örgütü tarafından silahlı saldırıya uğrayan Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun ve personeline geçmiş olsun temennisinde bulundu. Daha sonra Horasan'a geçen Sekmen, İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve beraberindekilerle ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Sekmen, Horasan Belediye Başkanı Aydın ve ilgili daire başkanlarıyla durum değerlendirmesi yaptı. Sekmen, Pazaryolu ve İspir'de de bir dizi temasta bulundu. Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan ve kurum yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette belediye hizmetlerini denetleyen Başkan Sekmen, ilçelerde planlanan bütün işlerin belirlenen tarihlerde tamamlanacağını söyledi. Sekmen, ilgili kurum yöneticilerine içme suyu, kanalizasyon, alt ve üstyapı ile rekreasyon çalışmalarına hız verilmesi yönünde talimat verdi. 
Sekmen, sokak sağlıklaştırılması ve dere yolu düzenlemesi çalışmalarını da yakından inceledi. Bu arada Başkan Sekmen'in ilçe gezilerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Zafer Aynalı da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.