SİYASET Haber Girişi : 04 Ocak 2017 10:27

Başkan Öz ziyaret turunda

Başkan Öz ziyaret turunda
Başkan Öz ziyaret turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından bir süre önce AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Emin Öz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ve Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı İ.Hakkı  Hınıslıoğlu'nu ziyaret etti.
İl Başkanı Öz'ü makamında ağırlayan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Öz'e il başkanlığı görevinde başarı diledi. Siyasetin bir amaç değil araç olduğunu ifade eden Başkan Yücelik, "Burada esas olan halka hizmettir. İl Başkanlığı görevine atanan değerli kardeşimizin de görevini başarıyla yürüteceğine inanıyorum. Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu görevlendirme şehrimiz için de hayırlı hizmetlere vesile olur" dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için bütün gücüyle çalışacağını belirterek, "Amacımız; şehrimize hak ettiği şekilde hizmet etmek ve her platformda layıkıyla temsil etmektir. Bize gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağım. Görevimizi yaparken de başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere toplumun bütün kesimleriyle irtibat halinde olacağız" diye konuştu.
BAŞKAN ÖZ ''BAŞKAN 
HINISLIOĞLU'NUN BİRİKİMLERİ 
BİZLER İÇİN ÖNCÜ OLMALI''
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz Erzurum halkının kendilerine olan  desteklerini esirgemediğini ve gelinen noktada da önemli bir duruş sergilediğini bundan dolayı da Erzurum halkına teşekkür ettiğini belirtti. 
AK Parti İl  Mehmet Emin Öz, yeni yönetim için her kesimin duygu ve düşüncelerine kulak verdiğini, bu yüzden ziyaretlerine ara vermeden devam edeceğini vurgulayarak İl Başkanı olduktan sonra ilk ziyaretimi fikirlerini ve düşüncelerini hep ön planda tuttuğum birikimi ve tecrübesi ile bizlere ön ayak olacağına inandığım sayın Başkanım Hakkı beyi ziyaret ederek başlamayı uygun buldum. Kendisi ile her dönem  yakın bir çalışma fırsatı bulduğumuz Erzurum için önemli bir isim. İnşallah Başkanımızın tecrübelerinden yararlanma fırsatı bulacağız dedi.
Erzurum Ticaret BorsasıYönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise ,Mehmet Emin Öz'e yeni görevinde başarılar dileyerek başladığı sözlerine ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek devam etti. Başkan Hınıslıoğlu  aklı selim her insanın ülkenin gelişmesi noktasında desteklerinin olması gerektiğini belirterek, " Bizler Büyük Türkiye'nin arkasında bir duruş sergiliyoruz. Bizler siyasetten çok Ekonominin gelişmesi için çaba gösteriyoruz. Yani bizler demokrasinin yerleşmesini,Türkiye'nin ekonomi de Dünyada ilk  10, Avrupa'da ise  ilk 1 ,Ekonomisi  arasına girmesini ve ülkenin gelişmişlik çıtasının yükselmesi için çaba gösteriyoruz". Şeklinde konuştu.
Başkan Hınıslıoğlu , Erzurum'un Ekonomi başta olmak üzere bir çok konuda birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu belirterek " Erzurum palandöken tüneli çalışmalarına  bir an evvel başlanmalıdır.Ovit tünelinin önemi kadar, Palandöken Tünelinin de önemi bir o kadardır.Palandöken Tünelinin, Karadeniz  üzerinden gelen ticareti İran ve Suudi Arabistan"a ulaştıracak kritik bir kavşak olduğu unutulmamalıdır. Bununla beraber Sütaş'ın Bingöl iline kuracağı Süt fabrikasının bu bölge için bir şans olduğunun da altını çizen Başkan Hınıslıoğlu" Erzurum olarak bugünden itibaren hiç vakit kaybetmeden kendimizi bu fabrikanın üretimine hammadde hazırlamak için hazırlanmamız gerekmektedir.dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.