GENEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2018 15:40

Başkan Orhan iftar sofralarına konuk oluyor

Başkan Orhan iftar sofralarına konuk oluyor
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı birlikte çat kapı iftar ve hasta vatandaşların evlerine ziyarette bulunup moral vermeye devam ediyor.
Gün içerisinde bir yada birkaç hasta ziyaretini ihmal etmeyen Başkan Orhan, tüm bunlarla birlikte çat kapı iftar ziyaretiyle iyi günde kötü günde belediyeciliğin insan odaklı çalışmalarına örnek teşkil ediyor. 
Beraberinde zaman zaman AK Parti İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve Kadın Kolları ilçe Başkanı Ayşe Aydın’ın katıldığı ev ziyaretleri vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor. Rızai ilahi için çıktıkları bu görevde her daim hatırlanması, ziyaretlerinin önem arz ettiği hasta ve yardıma muhtaç vatandaşların beklentilerinin karşılanması adına Ramazan ayında sıklaştırdıklarını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hasta ve yaşlılara yapılan ziyaretlerin kültürümüzün bir parçası olduğuna dikkat çekti. İyi günde kötü günde her daim hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hatırlanmasının önemine değinen Başkan Orhan, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum” dedi. (iha)
Etiketler : başkan orhan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.