GENEL Haber Girişi : 18 Haziran 2018 15:47

Başkan Orhan: “Cumhur İttifakına kullanılan her oy ülkemizim geleceğini teminat altına alacaktır”

Başkan Orhan: “Cumhur İttifakına kullanılan her oy ülkemizim geleceğini teminat altına alacaktır”
Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Aziziye Teşkilatı üyeleriyle düzenlenen bayramlaşma töreninde 24 Haziran seçimleri öncesinde moral depolandı.
Ilıca Termal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma organizasyonuna Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Sıcak bir ortamda geçen bayramlaşma töreninde İlçe Belediye Başkanı Orhan’ın konuşması gündeme damgasını vurdu. 24 Haziran seçimlerinin ümmetin seçimi olduğuna vurgu yapan Orhan, Erzurumlu Yüzbaşı Yunus Çelebi’nin şehit düştüğü terörist saldırıların son bulacağını ifade etti. 
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekiline yapılan saldırının maksatlı olduğuna dikkat çeken Başkan Orhan, “Rabbime şükürler olsun bir bayrama daha güzel bir şekilde ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Güzel ve verimli bir ramazan ayı geçirdik. Manevi anlamda hazzı yüksek gerçekleştirdiğimiz bu ay ve nihayetinde bayrama ulaştık. Yine gönlümüzde burukluk var acılar yaşıyoruz. Geçtiğimiz gün Şanlıurfa’da yine hain kişiler tarafından teşkilat mensuplarımızı kaybettik vefat ettiler. Bölücü terör örgütü ile yapılan çatışma sonrasında yoğun bakımda olan hemşerimizde şehit mertebesine ulaştı. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. 
Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesinde yaşanan hadiselere dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, artık son sürece girilmiş olunduğu kaydetti. 
Konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yürüdüklerini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yürüdüğümüzü önümüze hiçbir engelin çıkmayacağını işaret ederek aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Hain oyunlar ve kurguların bizimle karşı karşıya bırakıldığını görmekteyiz. Rabbime şükür öyle bir liderimiz var ki geçtiğimiz aylarda bir gece ansızın gelebiliriz dedi ve Afrin operasyonunu başlattık. Afrin harekâtı ile birlikte başlayan süreçte bu bölge teröristlerden tamamen temizlendi. Bütün dünya kamuoyunda Münbiç ve Rakka’ya operasyon olacağı ile ilgili yorumlar yapıldı. Herkes bunu beklerken Kandil’i bombalamaya başladık. Önümüzdeki günlerde Kandil’in de tamamıyla teröristlerden temizlenmiş olduğunu hep birlikte konuşuyor olacağız. Cumhurbaşkanımız bizi tehdit eden unsurları tamamen temizlemeye çalışırken bizlerde ona çalışmalarımızla çok ciddi anlamda destek olmak zorundayız” şeklinde konuştu. 
Aziziye teşkilatlarında tüm kademelerde büyük bir seçim çalışması gözlemlediklerini söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Orhan, ana kademe ve gençlik kolları ile birlikte kadın kolları yönetiminin büyük bir istek ve azimle çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlattı. Başkan Orhan merkez ilçeler arasında AK Parti’yi en yüksek oy ile destekleyen ilçenin Aziziye olduğuna ve bu rakamların 24 Haziran’da yeni rekorlara ulaşacağına dikkat çekti. 24 Haziran gecesinde sandıklar açıldığında yüzde 85’ler 95’li sonuçlarla başarımızı tüm dünyaya haykırabiliriz. Büyük bir yük taşıdığımızı ifade etmek istiyorum. Belki kalbimizi acıtmış olabilirler. Belki de kendilerinin haklı olduğunu zannediyor olabilirler. En güzel cevabı sandıklarda oy patlaması yaparak göstermiş olacağız. Reisimizin arkasında dimdik durduğumuzu o nasıl Ümmet-i Muhammedîn umudu olmuşsa. Bizde 60 bin nüfuslu ilçe olarak gerekeni yapacağız. Cumhurbaşkanımıza destek olurken aynı zamanda mazlumların ve İslam dünyasının da umudu olmuş olacağız” diye konuştu. 
AK Parti’nin içinde olduğu Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin de dâhil olduğu Cumhur İttifakı dışında kalan oluşumlar hakkında da yorum yapan İlçe Belediye Başkanı Orhan, Cumhur ittifakı dışında kullanılan oylar konusunda seçmenleri de uyardı. Başkan Orhan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: 
“Bakınız bizim partimizin kurmuş olduğu ittifakın karşısında bir ittifak var. Belki geçtiğimiz dönemlerde aynı istikamete yürüdüğümüz bir partide var karşımızda. Ama şunu unutmayalım. Yeri geliyor ittifak terör destekçisi HDP’yi, yeri geliyor HDP ittifakı destekliyor. Bu konuda ciddi olarak emek sarf etmemiz gerekiyor. Biz AK Parti ve içerisinde bulunduğumuz Cumhur ittifakına kullanılan her oyun ülkemizin geleceğini teminat altına alacağı görüşündeyiz. Her seçimde Aziziye teşkilatı olarak merkez ilçeler arasında birinci olduk. Teşkilatımızın yaptığı çalışmalarda her kademede görev yapan üyelere teşekkür ediyorum. 24 Haziran gecesinde sandık sonuçları açıklandığında anlımız açık iyi bir şekilde hem Erzurum’a hem de tüm Türkiye’ye Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu göstermemiz lazım. Birliğimizin beraberliğin daim olmasını ilelebet devam etmesini rabbimden niyaz ediyorum” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.