ERZURUM Haber Girişi : 19 Şubat 2017 23:43

Başkan Korkut, sokak sokak anayasa değişikliğini anlatıyor

Başkan Korkut, sokak sokak anayasa değişikliğini anlatıyor
Korkut, ''İnsanımızın yarınları nasıl değişecek, terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananların uğrayacakları hezimeti anlatıyorum.
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmak için sokak sokak dolaşıyor. Anayasaya 'evet' desteği isteyen Ali Korkut, yarının Türkiye'sinin özellikle yoksulun ekmeğini nasıl büyüteceğini anlatıyor. Ali Korkut, "İnsanımızın yarınları nasıl değişecek, terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananların uğrayacakları hezimeti anlatıyorum. Gençlere güvenen bir liderden, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millet yolundaki mücadelesini basit bir biçimde anlatıyorum" dedi. 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, nihai kararın halkın iradesiyle ortaya çıkacağını, milletin ferasetinin her zaman doğru yanında yer almasını sağladığını söyledi. İlçede sokak sokak, kapı kapı gezerek anayasanın değişecek maddelerini anlattığını ifade eden Korkut, "Kalıcı Siyasi İstikrar, Hızlı ve Etkili İcraat, Güçlü Yasama Güçlü İcraat, Güvenli ve Huzurlu Türkiye, Güçlü Meclis Güçlü Temsil, Birlik ve Uzlaşma, Güçlü Yönetim Güçlü Türkiye için destek istiyorum. Milletine ve gençliğe güvenen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir daha destek verilmesi gerektiğini insanımıza anlatıyorum. Bu ülke yararına ne varsa onun için çalışan bir lider ile sağlıkta yaşanan çileleri bitiren hemşerileri Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a destek olacaklarına inancım tamdır. Yine de kapıları çalıp anayasa değişikliğinin bizi ulaştıracağı güzel günleri anlatmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.
Güzel bir gelecek, aydınlık yarınlar için Türkiye'nin önündeki engellerin kaldırılması için anayasa değişikliğinin hayati önem taşıdığını öncelikli olarak ev hanımlarına anlatan Ali Korkut, "Bizim geleneğimiz ve kültürümüzde bu vardır, yuvayı dişi kuş yapar. Bu bağlamda ev hanımlarına, annelere, onlar nasıl evlatları için endişeleniyorsa, bütün bir millet için endişelenen, gecesini gündüzüne katan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalarını istiyorum. Bugüne kadar milleti hiç mahcup etmeyen Cumhurbaşkanımız, anayasa değişikliği ile milletin ve hükümetin başında icraatlarını yürütecektir. Geçmişte yaşanan başbakan, cumhurbaşkanı kavgaları bizi nereye götürdü biliyoruz. Bir kitapçık ile insanımızın sofrasındaki ekmeği çalındı, birikimi eriyip gitti. Bir daha bunları yaşamamak için, güzel bir gelecek için, gençliğin yarınları için her kapıyı açan annemize, anneye, bunları anlatıp, ülkelerine, evlatlarına, geleceklerine sahip çıkmalarını söylüyoruz. İnşallah 2017'nin ikinci yarısı güzel gelişmelerle başlayacaktır" ifadelerini kullandı.
Etiketler : korkut
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.