ERZURUM Haber Girişi : 13 Mart 2017 12:24

Başkan Korkut: "Dünyaya inat evet için yollardayım"

Başkan Korkut:
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, kapı kapı, sokak sokak gezerek Anayasa değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlatıyor.
Başkan Ali Korkut, "Geleceğimiz için, gençlerimiz için 'evet'i artırmaya çalışıyorum. Her bir kapıyı tek tek çalarak anlatıyorum. Bütün dünyanın neden karşı olduğunu, dünyaya inat evet'in oranının yükselmesi gerektiğini anlatıyorum. Özellikle annelere sesleniyorum, eşinizle de konuşun ve gelecek güzel günler için evet'e çalışın diyorum" dedi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırlarındaki bütün kapıları çalarak Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlatmak için aralıksız çalışıyor. Son günlerde cereyan eden olayların kendisini hırslandırdığını söyleyen Ali Korkut, "Almanya'sı bir yandan, Hollanda'sı diğer yandan ilk çağ kafasıyla karşımıza dikiliyorlar. Neredeyse Haçlı seferi düzenleyecekler üzerimize. Amaçları ne? Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini engellemek. Neden böyle bir şey yapıyorlar. Çünkü ülke ağırlıklarından kurtulacak, çünkü Türkiye hızlanacak. Sömürü çarkları bozulacak, bizi istedikleri gibi hırpalayamayacaklar. Dünya üzerimize gelirken bize düşen daha çok çalışmak, kapı kapı her bir insanımıza ulaşarak bir 'evet'in ne güzelliklere başlangıç olacağını aktarmaktır" şeklinde konuştu.
İnsanlığı mumla arıyoruz
Ali Korkut, özellikle Hollanda'da yaşanan hadiseleri işaret ederek "Bunlar demokrasi ve parlamenter sistemiyle yönetiliyorlar. Ama insanlığı mumla arıyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle atlarıyla ve itleriyle saldırıyorlar. Bunlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Milletimiz her şeyin farkındadır" dedi.
Yuvayı dişi kuş yapar
Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, en güzel başlangıçların, gelecek güzel günlerin altında kadınların olduğunu hatırlatarak, yuvayı dişi kuş yapar ata sözünü hatırlattı. Korkut, "Bizde her güzel işin başlangıcında, ortasında, sonunda kadınlarımızın bereketli elleri vardır. Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatırken, annelere, yarının annelerine önem veriyorum. Türkiye'nin geleceğini, güzel yarınları da kadınların yapacağına inanıyorum. Önceliği, ağırlığı onlara veriyorum. İlçem de ki her kapıyı çalıyorum, konuşuyorum, hatırlarını soruyorum ve 'evet'in önemine dikkat çekiyorum. Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin ne olup olmadığını aktarıyorum. Onlardan eşlerine, çocuklarına bunları aktarmalarını istiyorum. Her kapıda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi ve güvenin olduğunu görmek bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.(iha)
Etiketler : korkut
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.