ERZURUM Haber Girişi : 16 Ocak 2017 11:36

Başkan Kılıç: Erzurum'a AYRICALIK SAĞLANMALI

Başkan Kılıç: Erzurum'a AYRICALIK SAĞLANMALI
cak başına geçerek gazeteciler için et pişiren ve servis yapan Çat Belediye Başkanı, canlı müzikle de değişik bir ortama imza attı.
Yemeğe davet edilen fasıl ekibi Erzurum türküleriyle misafirlere müzik ziyafeti çekerken masaları tek tek dolaşan Başkan Arif Hikmet Kılıç'ın  gazetecilerle sohbet etmesi ve yakın ilgi göstermesi medya mensupları tarafından ilgi ile izlendi.
Gazeteciler gününü unutmayan Başkan Kılıç, medya mensuplarını evinde ağırlayarak alışık olunmadık bir buluşmayı gerçekleştirdi.
Ocak başına geçerek gazeteciler için et pişiren ve servis yapan Çat Belediye Başkanı, canlı müzikle de değişik bir ortama imza attı. Yemeğe davet edilen fasıl ekibi Erzurum türküleriyle misafirlere müzik ziyafeti çekerken masaları tek tek dolaşan Başkan Arif Hikmet Kılıç'ın  gazetecilerle sohbet etmesi ve yakın ilgi göstermesi medya mensupları tarafından ilgi ile izlendi.  Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Kılıç, böylesi günlerin alışılmış şekilde kutlanmasına karşı olduğunu söyleyerek, "istedik ki gazeteci kardeşlerimizle samimi bir ortamda bir araya gelerek arkadaşlığımızı ve dostluğumuzu pekiştirelim," dedi. 
Erzurum'un Türkiye'nin sigortası olduğuna vurgu yapan Çat Belediye Başkanı Kılıç, Erzurum'un insanı havası kadar sert görünse de yüreklerinde sevgiyi ve saygıyı asla eksik etmezler. En iyi hizmete layık olan Erzurum'a Çat İlçemizde yaptığımız çalışmalarla katkıda bulunmanın onurunu ve zevkini yaşıyoruz,"dedi. Ayrıca Erzurum'da kışın çok ağır geçtiğine de değinen Kılıç, "yakacak ve doğalgaz ücretlerinde Erzurum ve bölgeye ayrıcalık tanınmalıdır. Bu konuyu her zaman işlemek ve sıcak tutmak gerekir," diye belirtti. Samimi bir havada geçen yemekten sonra medya mensuplarını tek tek yolcu eden Başkan Kılıç, "sizlerin çalışmalarınızı ve zor koşullarınızın farkındayız, bu fedakârlığınızdan dolayı sizlere keni ve partim adına teşekkür ediyorum," dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.