GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 11:46

Başkan Erdoğan'dan SETA'nın sempozyumunda önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan'dan SETA'nın sempozyumunda önemli açıklamalar
Başkan Recep Tayyip Erdoğan; Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın (SETA) sempozyumunda önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Kuruluşundan bugüne AK Parti sempozyumununun başarıyla geçmesini diliyorum. Bu kapsamlı toplantı için SETA yöneticilerini tebrik ediyorum. AK Parti yönetimini anlamanın bugünlerde daha önemli olduğunu düşünüyorum. AK Parti'nin Türkiye'de gerçekleştirdiği büyük dönüşümün tartışılacak olmasını çok çok önemli görüyorum. SETA yayınladığı 4 ayrı kitap ile tartışmanın zeminini zaten oluşturmuştur.

Biz en başından AK Parti'yi milletimizin partisi olarak gördük. AK Parti'yi anlamak için önce Türkiye'yi ve Türk milletini anlamak gerekir. Bu milleti anlamayan hiç kimse AK Parti'yi anlamaz. AK Parti'nin girdiği her seçimlerde galibiyetle ayrılmasını anlamayanların bakış açılarını değiştirmeleri gerekiyor.

Türkiye tartışmaların açık yüreklilikle yapıldığı bir ülke olmalıdır. Türkiye'ye yönelik açık bir ekonomik savaş var. Eskiden bu yollar daha sofistike yollarla yapılırdı şimdi ise daha açık yapıyorlar. Bunun karşısında yapılacak iki şey vardır. Bunlar ekonomik ve siyasi tavırlardır. Maruz kaldığımız durumun ekonomimizin durumuyla ilgisi yoktur.

Biz savaşa mı girdik, siyasi yada sosyal kaos mu yaşıyoruz. Tam tersine huzurun ve güvenin teminatı ülke durumundayız. Dolar nasıl oldu da 7'lere fırladı. Türkiye'nin bankaları mı battı, hayır. Dünyadaki en sağlam bankacılık sistemlerinden birine sahibiz.(sabah)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.