SİYASET Haber Girişi : 23 Ekim 2018 16:04

Başkan Erdoğan: Cumhur ittifakına leke gelmesini istemeyiz

Başkan Erdoğan: Cumhur ittifakına leke gelmesini istemeyiz
Başkan Erdoğan, "Cumhur ittifakına leke gelmesini istemeyiz. MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir görüşmesinin şu anda gündemde olmadığını ancak görüşmenin olmaması için bir sebebin bulunmadığını bildirdi" dedi

Bahçeli'nin "yerel seçimde ittifak yok" açıklamasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "MHP yerel seçimlerde kendi adaylarıyla devam edecek biz de aynı şekilde kendi adaylarımızla yerel seçimlerde meydanlarda olacağız. Ama biz Cumhur İttifakı'nın devamından yanayız. Cumhur İttifakı'na herhangi bir leke gelsin asla istemeyiz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir görüşmesinin şu anda gündemde olmadığını ancak görüşmenin olmaması için bir sebebin bulunmadığını bildirdi.

KAŞIKÇI CİNAYETİ

Başkan Erdoğan, "Sis bulutu rtadan kalkmaya başlamadıkça işin peşini bırakmayacağız. 15+3 kişinin İstanbul'da yargılanmasını teklif ediyorum. Planlı bir operasyon, elimizde güçlü emareler bulunuyor.(Akşam)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.