ERZURUM Haber Girişi : 18 Haziran 2018 12:08

Başkan Bulutlar, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Bulutlar, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyesi tarafından Kayakyolu Yunus Emer Mahallesi ve Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde site bahçelerine ücretsiz olarak dökülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, beraberinde belediye başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ile birlikte mahallede devam eden sıcak asfalt çalışmaların yerinde inceledi. 
Burada açıklamada bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hedeflerini 2018 yılında tüm mahallelerinde bulunan site bahçelerini ücretsiz asfalt dökmek olduğunu belirterek,"Yapılan çalışmaları yerinde görüp ve incelemek maksadıyla ilgili teknik ekibimizle mahallemize geldik. Yoğun bir çalışma var. Gerek bordür çalışmaları, gerek kaldırım, gerek asfalt ve yol çalışmaları yapılıyor. İnsan odaklı hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Gecen yıl başlattığımız site bahçelerine ücretsiz asfalt dökme çalışmalarımız bu yaz sezonu dada devam ediyoruz. Palandöken İlçemizde ne kadar site ve apartman bahçesi varsa vatandaşımızın talepleri doğrultusunda ihtiyaca göre asfalt serimi gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaya her hangi bir ücret talep etmiyoruz. İnşallah 2018 yılı içerisin de ilçemizin tamamında bu çalışma bitmiş olacak” dedi. 
Palandöken ilçesi yollarıyla, bahçeleriyle, parklarıyla, havasıyla ve imarıyla yaşanabilir bir model kent olana kadar çalışacaklarını vurgulayan Başkan Bulutlar, “İnşallah daha modern, daha sağlıklı, daha çağdaş ortam içerisinde mahalle sakinlerimiz komşuluk ilişkilerini de en üst seviyede tezahür ettiği bir şekilde, homojen bir yapıda inşallah bu güzel ortam içerisinde bu hizmetleri değerlendirirler. Bu hizmetlerin mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Palandökenimize bu yıl için 50 bin tonun üzerinde bir asfalt çalışması planlanıyor. Netice itibariyle şehrimizin daha çağdaş, daha modern bir yapıya bürünmesi için elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz. Belediyemizi yatırım programın da yer alan ve şuanda hizmete vermeye başlayan yeni hizmet binamız ile ilçe emniyet müdürlüğümüzün yanı sıra hızlı bir şekil de yapımı devam eden Nikâh Sarayı ve ikinci Kültür merkezimizde en kısa süre de hizmete açarak yaptığımız çalışmaları taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.