GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ekim 2017 17:36

Başkan Ali Korkut: Çalışmalarımız bize gurur veriyor

Başkan Ali Korkut: Çalışmalarımız bize gurur veriyor
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetenin başyazarı Mehmet Şener'e ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Yakutiye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Biliz'le birlikte, Palandöken Gazetesi ziyaret eden Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut,  ilçedeki gelişmeleri ve projeler hakkında düşüncelerini açıkladı. Okul bahçelerinin asfaltlanmasını anlatan Korkut, " çocuklarımızın temiz ve sağlıklı ortamda oynamaları için önceliğimizi her zaman bu kanalda yoğunlaştırdık," dedi. Sosyal Belediyecilik alanında yapılan çalışmalara değinen Başkan Korkut, özellikle kentsel dönüşümdeki gösterdikleri gayretin ve çalışmanın sonucunu belirgin olarak gördüklerini söyleyerek, "Hasan-ı Basri Mahellesi ve Üç Kümbetler'de büyük değişimlere imza attık. Ayrıca parklar, bahçeler ve spor alanları da yüzümüzü güldüren çalışmalarımız oldu, bundan sonra da çalışmalarımıza aynı şevkle devam edeceğiz. İlçemiz, dolayısıyla Erzurum her türlü güzelliği layıktır. Biz de bunun için çaba gösteriyoruz," diyerek, ekip çalışmalarının her zaman başarı getireceğini söyledi. Çalışmalarının tanıtımında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün büyük emeği olduğunu da ilave eden Başkan Ali Korkut, belediyemiz bünyesinde görev yapan her arkadaşımız üzerine düşen görevin ötesinde bir gayret sarf ediyorlar, bu da istediğimiz sonucu getiriyor, dedi.

Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener de Başkan Korkut'un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " gazetemizin de bulunduğu Yakutiye İlçesi'ndeki çalışmaları ilgi ve taktirle takip ederek kent sakinlerine duyurmaya devam edeceğiz," dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.